Horoscop: Cum să îl minţi în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Nu e frumos, dar din când în când e nevoie de câte o mică minciună în relaţie, fie că e vorba de un flirt nevinovat cu alt bărbat sau de preţul pantofilor pe care tocmai ţi i-ai luat. Iată cum să îl minţi pe iubitul tău în funcţie de zodia lui.

Berbec

Cu zâmbetul pe buze… aşa trebuie să fii atunci când îl minţi. Acest bărbat vesel şi jucăuş este convins că o persoană care râde e demnă de încredere, aşa că nu va avea îndoieli legate. De asemenea, nu trebuie să insişti prea mult pe ceea ce spui pentru că îi vei da de bănuit.
Horoscop: De ce ai putea să-l înşeli în funcţie de zodia lui

Taur

Taurul este o persoană destul de ingenuă. Dacă îi spui ceva, el nu prea se îndoieşte de tine, decât dacă dai semne clare că minţi sau povestea e „legată cu aţă albă”. Aşa că pune la punct o minciună bine gândită şi ca să-i distragi atenţia, oferă-i ceva bun de mâncare.

Gemeni

De obicei nu prea e cazul să-l minţi fiindcă nu e nici gelos, nici zgârcit, iar iubita lui e liberă să facă orice vrea. Dacă totuşi trebuie să-l păcăleşti cu ceva, trebuie să te comporţi cât mai natural şi să menţionezi lucrul respectiv în treacăt, ajungând apoi imediat la un alt subiect care îi distrage atenţia.

Rac

E greu să minţi un Rac pentru că, fiind o persoană cam complexată şi lipsită de încredere în el însuşi, e de obicei foarte suspicios şi se consideră minţit chiar dacă nu e cazul. Ideal ar fi să nu îl minţi pentru că dacă te prinde, o să fie foarte rănit. Dacă trebuie să o faci minte-l cu zâmbetul pe buze, vorbind calm şi liniştit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter