Horoscop: Cum se manifestă când are orgasm în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2022, 14:06

Capricornul, Peştii, Taurul sunt destul de tăcuţi în pat, pe când Berbecul şi Fecioara îşi manifestă foarte zgomotos plăcerea. Vezi cum se manifestă şi iubitul tău când are orgasm!

Berbec

Când eşti în pat cu un Berbec cu siguranţă îţi vei da seama când are orgasm. Şi nu doar, ci probabil că şi vecinii. Este foarte zgomotos şi nu se abţinete nici de la gemete, nici de la strigăte de plăcere dacă este cazul.
Numerologie: Numere cu noroc, numere cu ghinion

Taur

Taurul este mai calm în pat, inclusiv la „punctul culminant”. Este posibil să nu-ţi dai seama când are orgasm pentru că se abţine de la gemete de parcă ar fi părinţii lui în camera alăturată. Dacă auzi totuşi gemete, înseamnă că a avut un orgasm foarte puternic.

Gemeni

Bărbatul Gemeni este foarte vorbăreţ în pat şi îi place să te ţină la curent cu senzaţiile pe care i le provoci. Te va anunţa când faci ce-i place, când faci ceva ce nu-i place, când se apropie de orgasm, când a ajuns la orgasm şi cât de intens este.

Rac

Un pic complexat şi timorat, Racul e destul de rezervat la începutul unei relaţii, când se teme să nu-ţi facă o impresie proastă cu gemetele lui de plăcere. Cu timpul începe să se mai relaxeze în prezenţa ta şi devine un pic mai zgomotos, dar oricum nu vei auzi de la el mai mutl de unul sau două gemete.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter