Horoscop: Lucruri surprinzătoare care îl excită în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Cei mai mulţi bărbaţi vor să vadă femei îmbrăcate cât mai sexy, dar pe Capricorn îl excită hainele office. Şi dacă majoritatea se uită la fund şi sâni, pe Săgetători îi excită braţele femeilor. Vezi ce lucruri surprinzătoare îi atrag pe bărbaţi în funcţie de zodia lor.
 

Berbec

Pe optimistul şi veselul Berbec îl poţi impresiona din prima prin felul în care râzi. Îl excită un râs cristalin, vesel, din toată inima. Pe femeile care râd aşa le vede tinere, deschise la nou, dezinhinbate şi pozitive, adică exact calităţile pe care le caută la o parteneră de viaţă şi de sex. Dacă ai buze senzuale şi dinţi frumoşi e cu atât mai bine.
Horoscop: Unde faci sex vara asta, în funcţie de zodie

Taur

Pe bărbatul Taur îl excită „apucăturile” masculine la o femeie. Ştii acele imagini cu fete transpirate ţinând în mână un aparat de sudură? Cam asta înseamnă pentru el o femei sexy. De asemenea îi place să admire femei la volan – cu cât e mai mare maşina, cu atât mai bine.

Gemeni

Poate nu o să-ţi vină să crezi, dar Gemenii sunt acei bărbaţi pe care îi excită inteligenţa unei femei şi cultura generală. Nimic nu i se pare mai sexy decât o femeie care poate discuta la orice oră despre pictorii cubişti.

Rac

Pe bărbatul Rac îl excită cel mai mult… maternitatea. Femeile cu copii mici şi femeile însărcinate sunt slăbiciunea lui cea mai mare. Evident, nu le-ar face niciodată avansuri pentru că este un familist convins şi nu are obiceiul să strice relaţiile altora.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter