Horoscop: Cum să te înţelegi cu fostul în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Chiar dacă iubirea s-a stins, uneori eşti nevoită să rămâi în relaţii bune cu fostul – poate lucraţi împreună, poate aveţi un copil împreună sau o afacere. Iată ce ponturi îţi dau astrele dacă vrei să te înţelegi cu fostul iubit.

Berbec

Berbecului îi place să trăiască în prezent. Pentru el, ce a fost, a fost. Oricât de tare v-aţi certat, este dispus să îţi fie chiar prieten bun şi să te ajute oricând ai nevoie. Singura condiţie este să nu-i faci reproşuri pentru greşeli din trecut. Trebuie să ştergi totul cu buretele şi să o luaţi de la capăt ca prieteni sau colegi.
Horoscop: Va accepta să-ţi facă sex oral? Vezi ce spune zodia lui!

Taur

E greu să te înţelegi cu Taurul odată ce v-aţi despărţit. E cam supărăcios, complexat şi gelos, iar când se supără poate să devină foarte răutăcios. De obicei fostele iubite îl urăsc. Totuşi, dacă vrei să rămâi în relaţii bune cu el, fii pregătită să treci cu vederea multe răutăţi şi ironii pe care poate nu le meriţi.

Gemeni

Este capabil de o relaţie civilizată chiar dacă v-aţi certat rău, dar numai atunci când are un interes. Altfel, să nu te bazezi pe el. Ca să vă înţelegeţi bine ca prieteni trebuie să-i ignori defectele şi mai ales să nu fii geloasă fiindcă o să-l vezi flirtând cu multe femei.

Rac

Racul este genul care se agaţă de o fostă iubită încercând să o cinvingă că poate fi un prieten foarte bun. De fapt, el speră mult timp la o împăcare. Vă puteţi înţelege ca prieteni doar dacă îi spui clar şi răspicat că nu va mai fi nimic niciodată între voi. Dacă îi dai speranţe o să fie greu pentru amândoi când îşi dă seama că au fost în zadar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter