Horoscop: De ce ai putea să-l înşeli în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Chiar dacă nu eşti genul de femeie care îşi înşală partenerul, niciodată să nu zici „niciodată”. Se spune că femeile înşală doar dacă au un motiv, aşa că iată ce motive ţi-ar putea da iubitul tău să îl înşeli în funcţie de zodia lui.

Berbec

Dragostea Berbecului este ca un foc de paie. Începe brusc şi puternic, dar foarte curând se stinge şi lasă locul unei prietenii care nu poate face o femeie fericită. Cu timpul, te plictiseşti de săruturile pe obraz şi lipsa lui de interes, aşa că vei cădea în braţele primului bărbat care te priveşte cu pasiune.
Horoscop: Va accepta să-ţi facă sex oral? Vezi ce spune zodia lui!

Taur

Taurul adoră traiul liniştit, rutina, comoditatea. Trebuie să ai gusturi asemănătoare ca să poţo suporta o asemenea relaţie pe termen lung. Dar dacă tu eşti Berbec, Scorpion sau Vărsător, de exemplu, cu siguranţă vei simţi nevoia de pasiune, aventură, neprevăzut şi pân la urmă vei călca strâmb.

Gemeni

Bărbatul din Gemeni este genul care vorbeşte mult şi degeaba. Sexul nu este o problemă în relaţiile lui, însă cu romantismul stă mai prost. Nu obişnuieşte să aducă flori sau să facă surprize, iar lumânările îl plictisesc la maxim. Probabil că vei fi cucerită de primul bărbat care îţi face un compliment ca la carte.

Rac

 
Aparent, este bărbatul perfect: calm, familist, romantic, fidel. Numai că unele femei, mai ales cele din Scorpion, Vărsător, Gemeni, etc, au nevoie de mai multă „acţiune” şi sunt atrase de bărbaţii mai energici. Există riscul să cazi în plasa unui „băiat rău”, care are un spirit al aventurii ceva mai dezvoltat.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter