Horoscop: Ce fantezie să-i îndeplineşti de Dragobete, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:52

A venit şi Dragobetele şi toată lumea vrea să îşi celebreze iubirea alături de sufletul pereche. Indiferent dacă eşti sau nu adeptul sărbătoririi iubirii pe stil românesc sau preferi Ziua Îndrăgostiţilor pe stil american, uite ce spun astrele. Vezi ce fantezie să-i îndeplineşti de Dragobete, în funcţie de zodie.

Berbec

Berbecii vor acţiune şi forţă brută, deci îi poţi propune o escapadă cu maşina. Când găsiţi un loc relativ retras, dar nu izolat (o stradă lăturalnică, un drum de ţară), apleacă-te peste schimbătorul de viteze şi vezi cum poţi să-l faci fericit, în timp ce el ţine de 6 pentru trecători. Adrenalina şi ghiduşia experienţei vă va înviora pe amandoi.

Taur

Taurul vrea să deţină mereu controlul, aşa că o fantezie de Dragobete ar fi să te găsească acasă, în pat, într-un set de lenjerie sexy, legată de mâini şi la ochi cu eşarfe de mătase. Lasă-l pe el să aleagă dacă te dezleagă sau nu şi bucură-te de aventură, alături de un bărbat înfierbântat ca un taur în arenă.

Gemeni

Bărbaţii din zodia gemeni iubesc sala de forţă, unde „socializează cu băieţii”. O surpriză plăcută de Dragobete ar fi să-l aştepţi goală pe un multifuncţional sau pe banca de abdomene, după ce ai plătit paznicul sălii să te lase peste program. Asigură-te că ai acoperit camerele de supraveghere cu nişte prosoape, doar nu vrei să ajungi pe net.

Rac

Racii sunt romantici şi siropoşi, dar şi iubitori de artă şi de frumos. De Dragobete, poţi să-l surprinzi cu un joc ingenios, cu indicii puse în cărţile lui preferate, care să-l conducă la „comoara” din dormitor. Rămâne la latitudinea ta să alegi regulile, numărul indiciilor şi factorul sexy din ecuaţie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter