Horoscop: De ce vă despărţiţi în funcţie de zodia relaţiei voastre

De Amelia Matei, pe

Ca să afli zodia relaţiei voastre trebuie să te gândeşti în ce zi v-aţi cunoscut. Calculează în ce zodie a picat ziua respectivă şi vei afla sub ce semn stă cuplul vostru. Apoi vezi mai jos care este cel mai mare pericol pentru relaţia voastră şi de ce v-aţi putea despărţi.

Berbec

Relaţia începută sub semnul Berbecului este ca un foc de paie. Este foarte pasională la început, dar se „consumă” repede. Treceţi rapid peste toţi paşi normali într-o relaţie, apoi vă daţi seama că nu mai sunteţi atraşi unul de altul. În plus, aveţi tendinţa să vă certaţi des şi din orice.
Horoscop: Ce secrete groaznice ascund bărbaţii în funcţie de zodie

Taur

Relaţia voastră avansează lent şi se bazează pe înţelegere, comunicare, respect. Pentru mulţi, sunteţi un cuplu perfect. Însă în timp, ajungeţi să vă plictisiţi de atâta linişte şi armonie. În orice relaţie este nevoie de puţină ceartă pentru a condimenta un pic lucrurile. Când ea lipseşte, unul din voi poate căuta pasiunea în altă parte.

Gemeni

Relaţia voastră e oricum, numai liniştită nu. Din contră, e o relaţie foarte tumultoasă, presărată cu multe conflicte urâte, despărţiri şi împăcări dese, poate chiar cu infidelităţi. Se spun cuvinte urâte şi se fac gesturi extreme. O astfel de relaţie vă oboseşte şi fiecare va simţi nevoia de armonie şi respect.

Rac

Relaţia născută în Rac este liniştită şi romantică. Problema este că nu există pasiune, iar cu timpul veţi ajunge să vă comportaţi ca frate şi soră sau mamă şi copil. Dacă nu încercaţi să schimbaţi ceva probabil că unul din voi o să calce strâmb în căutarea unui moment de pasiune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter