Horoscop: Cum se comportă în pat în funcţie de ziua naşterii

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 23 februarie 2022, 16:21

Ziua săptămânii în care s-a născut iubitul tău spune multe despre personalitatea lui şi inclusiv despre comportamentul lui în pat. Vezi cum afli în ce zi a săptămânii s-a născut şi ce fel de amant este!

Cum afli în ce zi a săptămânii s-a născut

E simplu! Nu trebuie decât să ştii data naşterii lui şi să găseşti un calculator online, de exemplu acesta. Nu trebuie decât să introduci data naşterii şi ziua va fi calculată după o formulă numită algoritmul lui Zeller.

Bărbaţii născuţi luni

Ziua de luni este guvernată de Lună, care dăruieşte nativilor trăsături feminine: emotivitate, empatie, etc. Iubitul tău este un amant romantic, blând şi tandru. Sună foarte bine, numai că în timp ajungi să te plictiseşti, mai ales dacă eşti o femeie cu un libido bine dezvoltat care are nevoie de o viaţă sexuală aventuroasă. Ţine minte că aceşti bărbaţi sunt destul de complexaţi şi lipsiţi de încredere în ei, aşa că nu tebuie să le critici performanţele sexuale. Se inhibă uşor atunci când consideră că nu se ridică la înălţimea aşteptărilor.
Horoscop: Ce personaj sexy din film eşti în funcţie de zodie

Bărbaţii născuţi marţi

Marţea este guvernată de Marte, zeul războiului în mitologia romană. Iubitul tău este un bărbat „de acţiune”, energic, impulsiv, spontan. Aceste calităţi îl transformă într-un amant aproape perfect. Este pasional şi are o energie de invidiat care îl ajută să facă faţă unor adevărate maratoane sexuale. Este visul oricărei femei… dar probleme pot apărea dacă tu nu ai la fel de multă energie ca el. Femeile cu un libido mai scăzut se vor simţi lângă un astfel de bărbat ca lângă un obsedat sexual.

Bărbaţii născuţi miercuri

Guvernată de Mercur, miercurea este ziua persoanelor energice, comunicative, sociabile. Bărbaţii născuţi miercurea au multă energie, iubesc sexul şi au o experienţă bogată, ceea ce îi face amanţi foarte pricepuţi. Probabil că iubitul tău şi-a început viaţa sexuală devreme şi a avut o mulţime de experienţe cu tot felul de femei, aşa că ştie exact ce îţi doreşti şi când. Dacă te vrea în patul lui, cu sigurnaţă se va întâmpla pentru că este un cuceritor înnăscut. Pare că îţi ghiceşte gândurile încă de la preludiu şi îţi va oferi o partidă de sex explozivă aproape de fiecare dată.

Bărbaţii născuţi joi

Ziua de joi, care corespunde planetei Jupiter, dăruieşte nativilor o personalitate foarte puternică. Jupiter este cea mai mare planetă din sistemul solar, iar cei născuţi sub influenţa ei sunt persoane impunătoare, înţelepte. Iubitul tău este un amant destul de cuminte, care are experienţă bogată, dar nu se dă în vânt după picanterii sexuale. Sexul în trei, swing-ul, jucăriile sexuale, poziţiile acrobatice nu sunt de el. Poziţia misionarului este preferata lui, motiv pentru care sexul cu el poate fi cam plictisitor. Este un bărbat de modă veche care, într-o relaţie, cere mai mult respect şi prietenie decât sex exploziv.

Bărbaţii născuţi vineri

Bărbaţii născuţi vinerea primesc de la planeta lor, Venus, o serie de trăsături feminine: graţie, creativitate, rafinament. Acestea le transformă în amanţi pasionali, plini de tandreţe, dar dornici de experienţe neobişnuite în materie de sex. Ca să-l faci fericit trebuie să fii gata de experienţe noi tot timpul, iar dacă nu eşti la fel de deschisă ca şi el pot să apară probleme. Însă comunicarea este unul din punctele lui forte, aşa că trebuie să-i spui ce îţi place şi ce nu, iar prin discuţii sincere se pot găsi soluţii la aproape toate problemele.

Bărbaţii născuţi sâmbătă

Cei născuţi în ziua lui Saturn sunt bărbaţi de modă veche, care respectă femeile, regulile sociale, legile. Iubitul tău nu ţi-ar cere niciodată ceva care să te înjosească şi nu ar face niciodată ceva scandalos, de exemplu sex în locuri publice sau swing. Este un amant blând, tandru, uneori un pic plictisitor, dar foarte fidel şi responsabil. E adevărat că poate fi cam rigid şi lipsit de simţul aventurii, dar în elaţii vechi se mai relaxează şi când are încredere într-o femeie este gata să încerce lucruri noi alături de ea, cu condiţia să nu i se pară exagerate.
Horoscop: Ce poziţii trebuie să încerci pe plajă vara asta, în funcţie de zodie

Bărbaţii născuţi duminică

Ultima zi a săptămânii este guvernată de soare. Bărbaţii născuţi duminică au o personalitate puternică şi la place să strălească, să fie în centrul atenţiei, atât în cuplu, cât şi în societate. Au mare încredere în calităţile lor şi le place să fie lăudaţi în pat. E adevărat că sunt cam egoişti şi dificili, inclusiv în pat, dar dacă au parte de plăcerile la care visează sunt gata oricând să întoarcă favoarea. Au multă energie şi un libido bine dezvoltat, iar femeile de lângă ei trebuie să ţină pasul dacă vor să le ofere o viaţă sexuală satisfăcătoare.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter