Horoscop: De cine NU trebuie să te îndrăgosteşti în funcţie de zodia ta

De Amelia Matei, pe

Oricât de mult ţi-ar plăcea un bărbat, dacă zodiile voastre nu sunt compatibile, şansele de reuşită ale relaţiei sunt minime. Pur şi simplu unele zodii nu se înţeleg deloc, iar dacă insişti, e foarte posibil să te alegi cu inima frântă. Iată de ce zodie nu trebuie să te îndrăgosteşti niciodată.

Berbec

Nu te îndrăgosti de Fecioară!
Bărbatul fecioară este organizat, logic, rigid, adică exact opusul tău. Tu eşti foarte spontană, genul care ia decizii pe ultima sută de metri şi face planuri în ultimul minut. El are nevoie de o anumită rutină în viaţa lui şi lângă tine a mereu stresat. Conflictele apare încă de la începutul relaţiei şi sunt puternice pentru că tu te enervezi rapid, iar el nu uită niciodată o jignire.
Dacă te-ai îndrăgostit deja de el… lasă-te inspirată de înţelepciunea lui şi caută modalităţi de a te calma. Trebuie să ai răbdare cu el şi să fii foarte calmă.
Horoscop: Ce personaj sexy din film eşti în funcţie de zodie

Taur

Nu te îndrăgosti de Săgetător!
Săgetătorul, cu spiritul lui de aventură şi cu dorinţa lui de adrenalină te ţine mereu în suspans. Tu eşti mai degrabă prudentă, liniştită şi te sperie aventurile lui. Tu ai nevoie de un bărbat care să fie lângă tine 24 de ore din 24, în timp ce el are nevoie de libertate.
Dacă te-ai îndrăgostit deja de el… Încearcă să nu îl sufoci cu gelozia ta. Oferă-i libertatea de care are nevoie şi profită de timpul liber pentru a te ocupa de sufletul tău.

Gemeni

Nu te îndrăgosti de Scorpion!
Scorpionul este un bărbat şarmant, energic, de care s-ar îndrăgosti oricine, însă este şi destul de „agitat”. O femeie visătoare şi liniştită ca tine, care are nevoie de linişte şi echilibru nu suportă ieşirile lui impulsive, iar conflictele sunt la ordinea zilei.
Dacă te-ai îndrăgostit deja de el… Ar trebui să faci eforturi ca să-l înţelegi şi să ai răbdare cu el. Încearcă să-l calmezi şi să rămâi şi tu calmă de câte ori devine agresiv.

Rac

Nu te îndrăgosti de Vărsător!
El are nevoie de libertate, tu ai nevoie de stalibitate. Tinzi să îl sufoci cu dragostea ta, lucru pe care el îl detestă. Certurile dintre voi se termină urât pentru că tu eşti foarte sensibilă. E mai bine să oferi dragostea şi grija ta unui bărbat care ştie să le aprecieze.
Dacă te-ai îndrăgostit deja de el… Să ştii că nu îl cucereşti  cu scene de gelozie. Pentru el, gelozia nu e o dovadă de iubire. Mai bine oferă-i libertatea de care are nevoie şi el va aprecia faptul că îi înţelegi dorinţele.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter