Horoscop: Cu ce fel de femeie ar vrea sa facă sex în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Taurul adoră femeile cu forme generoase care sunt pline de energie şi imaginaţie în pat, în timp ce Racul ar vrea să facă sex cu o femeie mai în vârstă, ce pare inabordabilă. Vezi şi ce preferinţe are iubitul tău!

Berbec

Berbecul adoră sexul şi nu prea îi pasă cu cine îl face, atâta timp cât are parte de el cât mai des. Dar dacă ar fi să aleagă ar prefera o femeie vulcanică, temperamentală. În ce priveşte fizicul, preferă brunetele cu părul lung, cu buzele şi unghiile roşii.
Numerologie: Ce spune despre tine numărul erotic

Taur

Taurul preferă femeile pline de idei, energice, care să compenseze lenea lui. În pat, adoră femeile cu forme şi mai ales cu sânii mari – sânii sunt primul lucru la care se uită când vede o femeie – în special blondele.

Gemeni

Bărbatul Gemeni este un mare cuceritor şi este atras de toate femeile, indiferent de aspectul fizic. Totuşi, preferă fetele minione în compania cărora se simte puternic. În ce priveşte personalitatea, îi plac femeile vorbăreţe şi sociabile, care să vorbească deschis de fanteziile lor.

Rac

Şi-ar dori să ajungă în pat cu o femeie care pare matură şi inabordabilă. Îl atrag fetele îmbrăcate clasic, elegant, în costume masculine, cu pantofi stiletto. În mintea lui îşi imaginează ce desuuri sexy ascunde costumul de afaceri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter