Horoscop: Cum se comportă după sex în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Care e primul lucru pe care îl va face iubitul tău după prima voastră partidă de sex? Dacă este Fecioară se apucă de curăţenie, iar dacă e Leu aşteaptă „aplauze”. Vezi mai jos şi celelalte zodii!

Berbec

Pofta vine mâncând, deci dacă ar fi după el, o partidă de sex este urmată de… o nouă partidă de sex. Evident, asta se întâmplă mai mult la începutul unei relaţii, când este foarte pasional şi înflăcărat, dar obiceiul se păstrează şi în relaţiile mai lungi.
Horoscop: Cu ce fel de femeie ar vrea sa facă sex în funcţie de zodia lui

Taur

Taurul cel îndrăgostit de plăcerile vieţii crede că acestea merg mână în mână, aşa că o partidă de sex este urmată, în mod ideal, de o masă bună. Iar preferatul lui este, evident, desertul. Aşa că în loc de postludiu pregăteşte-i o prăjitură delicoasă şi va fi al tău pentru totdeauna.

Gemeni

Vorăreţul din Gemeni nu poate să tacă nici în timpul sexului, darămite după… Aşa că după o partidă de sex, ocupaţia lui preferată este vorbitul. Iar dacă tu nu eşti la fel de comunicativă ca el, o să abă el grijă să vorbească şi pentru tine.

Rac

Racul nu are linişte dacă nu află părerea ta despre partida de sex care tocmai s-a încheiat, iar dacă îi spui ceva ce nu îi convine, va fi foarte supărat. Aşa că ai grijă să-i lauzi performanţele şi să fii cât mai tandră cu el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter