Andra, nemachiată, cu bebelușul în brațe! Ți se pare frumoasă?

De Simona Josan, pe Ultimul update Luni, 23 octombrie 2017, 16:52
E fără îndoială una dintre cele mai iubite artiste din România și foarte rar aparițiile ei în public au fost criticate de fani. Dacă pe covorul roșu are deseori un look ireproșabil, atunci când este în intimitate vedeta adoptă un stil mult mai relaxat. La fel cum se poate vedea într-o fotografie postată pe Facebook.

Andra este o femeie cu trăsături frumoase, care este mereu atentă la modul în care își face apariția în public, așa cum îi stă bine unei vedete la nivelul ei în România. Într-o fotografie postată de vedetă pe contul ei de Facebook, Andra demonstrează că are grijă de ea și atunci când nu o vede ochiul critic al publicului. În imagine, cântăreața apare ținându-și la piept fetița, Eva Maria, cel mai nou membru al familiei. Cu tenul curat și îngrijit, fără pori deschiși sau puncte negre, nici urmă de imperfecțiuni, cu părul prins într-o coadă la spate, vedeta nu poartă pic de machiaj, arătându-și adevărata față. Și, pentru că de obicei nu poartă mult machiaj, poza nu a surprins pe nimeni. Însă nici nu este departe de imaginea pe care o are în pictoriale, videoclipuri sau concerte, unde trebuie să poarte cantități semnificative de farduri menite să-i potențeze frumusețea.

Andra a postat pe Facebook o fotografie în care apare nemachiată

Sursa foto: Facebook/Andra

Motivul strălucirii ei este, fără îndoială, și familia minunată pe care o are alături de soțul ei, Cătălin Măruță. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară pe 23 iulie, de data aceasta aducând pe lume o fetiță, așa cum și-a dorit. Alături de David, în vârstă de 4 ani, Eva Maria o împlinește pe cântăreață ca femeie.

Câteva trucrui de machiaj de la Andra!

Vedeta adoră rujul roșu, pe care îl poartă nu doar când merge la evenimente, dar și când se întâlnește cu amicii sau iese la o cină cu soțul ei, Cătălin Măruță. Deși nu este tocmai o regulă acceptată de stiliști, cântăreața folosește uneori și contur negru, cu care scoate în evidență forma și culoarea ochilor. Pentru a-și pune tenul în evidență, Andra folosește contururi colorate și sidefate în jurul ochilor.

Andra este la fel de frumoasă și natuarlă și machiată

Cântăreața jonglează cu fardurile colorate, care îi pun în evidență ochii

 

Andra adoră rujul roșu pe care îl poartă la ocazii speciale

Andra adoră rujul roșu pe care îl poartă la ocazii speciale

 

A înregistrat primul album la 14 ani

Nu doar pe plan personal este împlinită Andra, ci și pe cel profesional. Se numără printre cele mai apreciate voci din muzică și se bucură de o carieră longevivă. Primul album pe care l-a scos pe piață, sub îndrumarea lui Costi Ioniță, a fost la vârsta de 14 ani. Se numea simplu „Andra” și a avut priză uriașă la public. Single-urile „În noapte mă trezesc”, urmat de „Eu aș da”, au urcat foarte repede în topurile naționale. După doar o lună de la lansarea melodiei „În noapte mă trezesc”, cântăreața a primit o nominalizare la Premiile Industriei Muzicale Românești la trei secțiuni: Pop, Dance și R&B. A luat atunci premiul pentru ”cel mai bun proiect de debut”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter