Trucuri de machiaj de la make-up artistul lui Beyonce. Ce ne recomandă

De Sandra S., pe

Sir John este make-up artistul care se ocupă de look-ul lui Beyonce la fiecare apariţie în public, eveniment, concert sau videoclip. Află ce trucuri de machiaj recomandă pentru această primăvară.

Rujuri în culori neaşteptate

Nuanţele nude şi neon prind viaţă primăvara, însă asta nu înseamnă că trebuie să te conformezi. Specialistul recomandă  ca din când în când să ieşi din tipare cu o culoare de buze ieşită din comun, închisă, neaşteptată. Ca să reziste cât mai mult culoarea cu care te dai pe buze, aplică primul strat, apoi un strat subţire de pudră translucidă şi la sfârşit încă un strat de ruj.

Pielea frumoasă, cel mai bun accesoriu

Este foarte greu să maschezi un ten cu probleme, de aceea trebuie să ai mereu grijă de pielea ta. În special acum că vremea se încălzeşte, nu vrei să-ţi încarci faţa cu fel de fel de produse aplicate în strat gros. Aşa că nu uita să hidratezi foarte bine, să exfoliezi şi din când în când să faci şi câte un peeling acid.

Ochi strălucitori cu glossul de buze

După ce ai aplicat fardul preferat – eventual cel care să reziste cât mai multă vreme pe pleoape – aplică şi un pic de gloss pe deasupra. Ai nevoie de o cantitate foarte mică, cât să-i dai un plus de strălucire.

Orhideea radiantă, culoarea anului 2014

Sir John a avut ceva de zis şi în privinţa culorii anului 2014. Iar recomandarea a fost să profiţi cât se poate de ea: un ruj mat pe buze în nuanţa orhidee radiantă, un blush cremos în aceeaşi nuanţă sau pur şi simplu ojă de această culoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter