Tendinţe toamnă 2011: cele mai hot nuanţe de ruj

De Diana Sorescu, pe

S-au dus zilele fierbinţi de vară când purtam pe buze roz intens şi corai! Tendinţele dictează pentru toamnă rujuri în nuanţe intense de burgundy, mov prună sau merlot!

Rujuri trendy

Înainte să îţi alegi rujul potrivit, trebuie să îţi stabileşti tonul pielii. Cum faci asta? Îmbracă-te într-un halat de baie alb imaculat, iar părul prinde-l într-un turban cu ajutorul unui prosop la fel de alb. Examinează-ţi tenul în oglindă: dacă observi o uşoară tentă albăstruie, ai un ton rece, dacă tenta e aurie sau galbenă, atunci ai un ton cald.

Merlot

Una dintre cele mai sexy nuanţe alte toamnei este merlot, un vişiniu intens, care îţi răsfaţă buzele şi la face să pară mult mai pline, mai voluptoase. Sfatul stiliştilor este ca femeile cu ten foarte deschis să îl poarte cu un gloss transparent pe deasupra, iar cele cu ten mediu şi creol să opteze pentru varianta mată.

Berry

Nuanţa berry se situează la limita dintre burgundy şi roşu-roze. Se adresează femeilor care vor să poartă un ruj cu personalitate, însă nu sunt atât de încântate de tonurile intense. Tentele dulci de roz vor diminua dramatismul culorii, iar rujul poate fi purtat cu succes de toate femeile, indiferent de tonul pielii.

Roşu-cărămiziu

Dacă designerii au declarat această culoare drept fiind una dintre cele mai hot toamna aceasta, make up artiştii s-au aliniat trendului şi iată că rujul roşu-cărămiziu este pe val.

Pentru cele cu ten deschis se recomandă un ruj mat, femeilor cu ten mediu li se potriveşte rujul roşu-cărămiziu cu irizaţii portocalii, iar pentru tenul creol ideal este cel cu reflexii maro.

Nude-alună

Rujul nude se potriveşte perfect cu machiajul smoky promovat pentru sezonul rece. Specialiştii recomandă să ne alegem rujul nude în funcţie de culoarea buzelor şi tonul pielii. Nuanţa nude-alună, cu subtile atingeri maronii şi aurii, este perfectă pentru doamnele cu ten mediu sau creol.

Tendinţe toamnă 2011: cele mai hot nuanţe de ruj

Foto: Shutterstock, produsecosmetice.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter