Cum să porți roșu în sezonul rece

De Consuela Stratulat, pe
Roșu este o culoare extrem de pasională, iar când o porți, nu ai cum să treci neobservată. Îți dăm câteva trucuri pentru cum să o porți și îți spunem ce piese roșii găsești în magazine.

Roșu nu se demodează niciodată, dar parcă în sezonul rece îi crește popularitatea. Este o culoare care se potrivește oricui, indiferent de nuanța pielii, așa că include-o în garderoba ta de iarnă. Ai grijă, însă, să nu o combini cu alb, pentru că astfel vei lăsa impresia că faci parte din echipa lui Moș Crăciun.

Dacă ești o fashionistă adevărată, poți combina diverse nuanțe de roșu, pentru un look sofisticat. La fel de bine îți va sta și dacă vei purta aceeași culoare din cap până în picioare, câtă vreme nu exagerezi cu accesoriile și cu machiajul.

Chiar dacă roșu este o culoare curajoasă, îți dă eleganța pe care ți-o oferă negrul, dacă știi cum să o porți. Dacă vrei să temperezi puterea acestei nuanțe, combin-o cu piese negre. Dacă, dimpotrivă, vrei să dai viață unei ținute fade, adaugă accesorii cu nuanțe de roșu.

Și dacă nu ești, încă, convinsă să porți roșu, află că și ceilalți te percep altfel, atunci când ești îmbrăcată în această culoare. Studiile au arătat că femeile îmbrăcate în roșu sunt considerate mai sexy decât cele care poartă alte nuanțe.

Vezi în galeria foto cum poți include roșul în garderoba ta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter