Nuanțe de ruj care se poartă în vara 2018

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 08 mai 2018, 18:47
Dacă vrei un look original și îți place să fii mereu în pas cu moda, acestea sunt nuanțele de ruj care se poartă în vara 2018. Unele propuneri ale designerilor sunt de-a dreptul surprinzătoare, dar te vor inspira, cu siguranță.

Modelele de pe catwalk demonstrează că nu trebuie să pierzi ore în șir în fața oglinzii ca să arăți bine indiferent de ocazie. Cu un ruj potrivit poți avea o apariție de senzație. Nuanțele nude rămân în top și în vara 2018, dar dacă nu ai renunțat încă la rujurile cu aspect mat, acum este momentul să le înlocuiești cu un gloss strălucitor. Nici senzuala culoare roșie nu dispare de pe podium, doar că există o gamă mai restrânsă de nuanțe. Iată și alte nuanțe de ruj care se poartă în vara 2018:

Margini imperfecte

Nuanțe de ruj care se poartă în vara 2018

Philosophy – Milan Italy

Buzele lucioase de culoarea cireșelor și cu marginile șterse de la Philosophy ți se potrivesc perfect dacă nu ai timp să-ți retușezi mereu machiajul. Poți folosi nuanțe mai deschise pe margini, iar în interior o culoare mai închisă. Pentru a îmbina uniform culorile, aplică pe deasupra un gloss transparent.

Nuanțe ombre

Nuanțe de ruj care se poartă în vara 2018

Helmut Lang – New York USA

Dacă ești o tipă nonconformistă, buzele ombre de la Helmut Lang sunt alegerea potrivită. Se pot obține cu o nuanță de roșu rusesc și un creion de buze într-o nuanță mai închisă.

Roșu vibrant

Nuanțe de ruj care se poartă în vara 2018

Blumarine – Milan Italy

Ești îndrăzneață și pasională? Atunci vei iubi nuanța de roșu vibrant propus de Blumarine, pe care o poți purta atât pe buze, cât și pe unghii. În plus, vei arăta senzațional și fără prea mult machiaj.

Nude strălucitor

Nuanțe de ruj care se poartă în vara 2018

Anna Sui – New York USA

Dacă ai nevoie de volum, buzele nude rămân în tendințe și în vara 2018, dar de data asta nu cu un aspect mat, ci strălucitor. Poți alege nuanțe mai deschise cum sunt cele propuse de Anna Sui.

Nuanțe de portocaliu

Nuanțe de ruj care se poartă în vara 2018

Sonia Rykiel – Paris France

Portocaliul este o nuanță de ruj care se potrivește perfect cu sezonul estival și nu putea lipsi de pe podium. O regăsim în propunerile designer-ului Sonia Rykiel. Cu un machiaj subtil, vei avea un look glam și seducător.

Citește și:

Festivalul de Film de la Cannes 2018. Lista nominalizărilor pentru trofeul “Palme d’Or ”

Număr record de filme regizate de femei la Festivalul Filmului European 2018

Sursă foto: hepta.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter