5 remedii pentru acnee

De Revista JOY, pe

Tenul cu tendinţe acneice are nevoie de îngrijire specială. Nu numai că trebuie să alegi produse formulate pentru această afecţiune, dar este recomandat să alegi un ritual de îngrijire adecvat şi să ţii cont de regulile de igienă.
Fie ca te confrunti cu o forma severa sau cu una usoara, trebuie sa apelezi la un specialist pentru diagnostic si tratament. Discuta cu medicul despre solutiile existente si alege-o pe cea potrivita. Noi am facut o lista cu sfaturi care te ajuta sa previi, sa vindeci sau sa ameliorezi acneea.

Exista numeroase studii care au aratat eficienta asocierii a doua substante: benzoyl peroxid si miconazol. Pacientii care au primit acest tratament au afirmat ca inflamatiile si roseata s-au redus considerabil. In plus, benzoyl peroxidul are rol dezinfectant.
Exista adesea afectiuni care pot fi diagnosticat gresit. De exemplu, dermatita seboreica poate fi confundata in unele cazuri cu acneea insa tratamentul este usor diferit. In cazul dermatitei seboreice, pustulele si inflamatiile apar in special in zonele bogate in glande sebacee, precum aripile nasului, barbie, dar si pe frunte, aproape de sprancene.
Vezi mai multe despre acnee pe e-joy.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter