Celebrităţile de la Hollywood iubesc produsele Mario Bădescu

Salonul Mario Bădescu din New York este cunoscut pentru cel mai faimos „facial“ din lume încă din 1967. Jenifer Aniston, Cher şi Liv Tyler se opresc pe la salon înainte de filmări.
Cher vine de foarte mulţi ani, uneori chiar zboară din California la New York doar pentru a veni la salonul Mario Bădescu. Jenifer Aniston este o clientă fidelă care frecventează salonul şi a adus în salon toţi actorii din faimosul serial Friends.
Liv Tyler vine la salon de când era adolescentă şi Mario Bădescu are grijă de tenul ei de atunci.
Sarah Jessica Parker vine alături de soţul ei la salonul Mario Bădescu atât pentru ten cât şi pentru tratamente corporale.

„Mario Bădescu facial” este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai faimoase din lume

Tratamentul facial se poate face la New York în deja celebrul salon Mario Bădescu, pe care îl vizitează vedetele de la Hollywood, precum: Sarah Jessica Parker, Charlize Theron, Gwineth Paltrow, Sharon Stone, Cher, Helen Hunt, Laetitia Casta, Adam Sandler sau Antonio Banderas. Lista de celebrităţi cuprinde peste 100 de nume cu ecou în lumea filmului, modei sau pe scena muzicală!

De astăzi ai şi tu acces la gama largă de produse de îngrijire a tenului Mario Bădescu! Brandul este disponibil în Băneasa Shopping City şi online pe www.carespot.ro

Mario Bădescu a fost un specialist în domeniul îngrijirii pielii, născut în România, cu o viziune revoluţionară. Fiind nu doar inginer chimist, ci şi cosmetician, Mario Bădescu a avut o abordare unică asupra îngrijirii pielii, luând în considerare atât structura chimică şi complexitatea pielii, cât şi dorinţa şi satisfacţia unei pieli sănătoase, curate şi radiante.

Mario Bădescu şi-a deschis propriul salon de îngrijire a pielii la New York în 1967 şi a început să creeze propria gamă de cosmetice naturale. Cercetarea inovatoare făcută în laborator, urmată de practica la salon, au făcut ca în scurt timp produsele cosmetice şi salonul să fie un izvor al tinereţii pentru elita New York-ului şi vedetele Hollywod-ului: Oprah, Martha Steward, Cher, Jeniffer Aniston, Kate Moss, Eva Longoria, Natalie Portman, Sharon Stone, Sarah Jessica Parker şi mulţi alţii.

Încearcă şi tu produsele Mario Bădescu pentru a afla cum se simte tenul celebrităţilor!

Fiind perfectate de mai bine de 40 de ani şi conţinând doar extracte organice alese cu grijă, produsele Mario Bădescu au rezultate imediate asupra tenului şi lasă pielea pur şi simplu curată şi frumoasă. Până şi astăzi se păstrează aceeaşi dedicare în folosirea extractelor botanice şi a ingredientelor naturale pentru a crea o gamă de produse care curăţă delicat şi hrănesc pielea, dar în acelaşi timp tratează diferite afecţiuni ale tenului cum ar fi acneea sau îmbătrânirea tenului.

Produsele Mario Bădescu au la bază extracte botanice naturale şi vitamine care ajută la curăţarea, împrospătarea şi restaurarea nutrienţilor necesari tenului.

Alege produsele Mario Bădescu potrivite tipului tău de ten şi compune regimul tău personalizat de îngrijire pentru a avea un ten pur şi simplu frumos şi sănătos.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter