Practic: cum îţi faci machiajul „cat eye” foarte simplu!

De Diana Sorescu, pe

Machiajul „cat eye” sau „coadă de rândunică” este extrem de elegant şi sofisticat. Eyelinerul este produsul must have, iar precizia şi acurateţea machiajului sunt elemente cheie!

Cat eye

  Machiajul „cat eye” are o tentă retro, avantajează orice fizionomie, este sofisticat şi elegant şi nu foarte greu de realizat, asta dacă ai puţină îndemânare şi respecţi sfaturile noastre.
 
Începi prin a-ţi pregăti tenul cu paşii de bază, de la demachiere, hidratare, primer şi fond de ten.
 
Alege un eyeliner de calitate, cu o textură echilibrată, cremoasă şi cu o pensulă perfectă, uşor maleabilă. De asemenea, îţi vor fi de folos un dermatograf negru carbon şi o pensulă pentru estompare.
 
Pont: nu te machia în oglinda din baie! Ia o oglinjoară mică, aşaz-o pe o masă şi fixează-ţi mâna dreapta pe masă sau pe spătarul unui scaun. Aşa vei reuşi să îţi trasezi o linie impecabilă, deloc tremurată!
 
După ce pleoapa este pregătită, răsfăţată cu primer, fond de ten şi poate un strop de fard translucid, albicios, ridic-o puţin cu mâna liberă, tragând-o dinspre arcadă.
 
Trasează cu dermatograful nişte linii fine, întrerupte, în forma dorită, apoi revino cu eyelinerul lichid. Începi procedeul de la pliul interior al ochiului, spre exterior.
 
Pictează ascendent codiţa, dar nu exagera! Pentru un efect mai dramatic, contureaza pleoapa inferioară cu dermatograf, apoi estompează cu pensula smudge.
 
Mascara este foarte importantă, aşa că aplică cu generozitate. Nişte gene false vor da foarte bine şi sunt perfecte pentru machiajul de seară!
 
Pentru buze, mergi pe varianta unui gloss cu particule strălucitoare sau a unui ruj roşu, asta dacă îţi doreşti un look burlesque!
 
Succes la machiat! Să ne spui cum ţi-a ieşit!
 
Practic: cum îţi faci machiajul "cat eye" foarte simplu!
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter