Cum s-au machiat şi coafat vedetele la gala LACMA

De Diana Sorescu, pe

Weekendul ce tocmai s-a încheiat a fost ticsit cu evenimente de covor roşu, iar vedetele au mizat nu doar pe ţinute superbe, ci şi pe coafuri şi stiluri de make up în tendinţe.

Beauty la gala LACMA Art and Film

 
Camilla Belle e rafinată şi sexy, aşa cum ne-a obişnuit. Modelul a ales o coafură pompadour soft, cu volum în top, semi-prins şi şuviţe abia vălurite pe spate. Camilla a întregit look-ul cu un machiaj minimal, cu buze abia conturate, însă cu ochi luminoşi datorită fardului alb metalizat, stil cat eye.
 
Olivia Wilde a ales să pună accent pe privire, aşa că poartă un smoky în tonuri de merlot şi bleumarin, cu irizaţii mov, iar pe buze şi în obraji poartă o nuanţă dulce de  piersiciu. Coada simplă, cu aspect neglijent, se potriveşte de minune.
 
Reese Witherspoon a mizat la gala LACMA pe un look clasic, elegant, cu coc de balerină în vârful capului şi un machiaj natural, cu mascara şi buze roz.
 
Kate Beckinsale e super sexy datorită coafurii speciale: păr lipit de cap, cu aspect umed şi cu cărare pe mijloc, plus şuviţe voluptoase, ondulate, pe spate. Coafura a fost secondată de un machiaj de vulpiţă, cu ochi migdalaţi şi gene negre, plus gloss strălucitor şi pomeţi-piersică.
 
Un recital al frumuseţii la gala LACMA! Îţi place stilul abordat de dive?
 
Cum s-au machiat şi coafat vedetele la gala LACMA
 
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter