4 stiluri de make up pe care trebuie să le încerci!

De Diana Sorescu, pe

Vedetele sunt la curent mereu cu tot ce e nou, aşă că machiajele pe care le poartă sunt în tendinţe. Iată 4 stiluri de make up super-sexy, pe care e musai să le încerci!

Make up

 
Eva Longoria a abordat un look elegant. Pentru ochi a ales un tandem de farduri, burgundy şi auriu, completat cu linii de dermatograf negru. Genele lungi, blush-ul piersiciu şi rujul portocaliu au completat un machiaj perfect, demn de urmat.
 
Dacă îţi doreşti să fii în centrul atenţiei, iar privirea să hipnotizeze, alege machiajul purtat de Nicole Richie. Vedeta şi-a conturat ochii pe ploapa mobilă şi pe interiorul pleoapei inferioare cu un creion kohl, negru intens, apoi şi-a răsfaţat cu o ploaie de fard metalic, argintiu. Pentru buze a ales un ruj cremos nude-rozaliu.
 
Învaţă de la Khloe Kardashian să fii o apariţie super-sexy! Ai nevoie de un ruj intens, roşu crimson sau merlot, o mascara pentru gene voluptoase, ten de porţelan, puţin blush roz şi sprâncene conturate! Şi vei arăta ca o divă!
 
Jessica Alba a mizat pe un machiaj retro, în vogă în sezonul rece. Actriţa a ales să îşi alinte ochii cu un cat eye dramatic, în tonuri de bronz şi auriu. Jessica poartă pe buze un ruj nude, iar în obraji un blush teracota.
 
Care stil te reprezintă cel mai bine?
 
4 stiluri de make up pe care trebuie să le încerci!
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter