Coafuri de vedetă: Părul ud, în tendinţe

De Erika Chivu, pe Ultimul update Vineri, 25 martie 2022, 13:24

Un nou trend s-a făcut remarcat pe podiumurile prezentărilor din acest sezon. Părul cu aspect ud, lăsat liber sau prins la spate, este la modă şi te salvează în zilele când nu ai timp de coafuri sofisticate.
Chiar dacă arată un pic ciudat, trebuie să recunoaştem că acest gen de coafură are multe avantaje. Pe lângă faptul că este cel mai nou trend, coborât de podiumurile prezentărilor din acest sezon, părul ud este foarte practic. Când părul tău nu vrea să asculte sau când nu ai timp să-l speli şi să-l coafezi, nu trebuie decât să pui în palmă nişte ceară sau gel cu fixare puternică şi în două minute eşti gata să ieşi din casă.

Cum poartă vedetele părul ud

Megan Fox şi Heidi Klum au purtat părul ud pe covorul roşu încă din 2009, respectiv 2010, când criticii de modă au cam ridicat din sprânceană. Iată că acum, coafurile lor sunt foarte trendy şi sunt date drept exemplu de stil. Ambele vedete şi-au lăsat părul liber şi l-au netezit pe spate cu un produs de fixare. Astfel şi-au pus în evidenţă chipul frumos şi tenul superb.
Cântăreaţa Lykke Li a preferat o coafură diferită, cu o cărare pe mijloc care îi dă un aspect foarte chic de tocilară sexy.
Lykke Li, Heidi Klum, Megan Fox
Dacă nu îndrăzneşti să copieyi coafurile de mai sus, poţi opta pentru varianta mai cuminte. Ia exemplu de la Keira Knightley şi Rooney Mara, care îşi poartă foarte chic părul scurt: prins la spate, cu o cărare pe o parte.
Cum ţi par coafurile cu aspect de păr ud? Le vei încerca primăvara aceasta?
Rooney Mara, Keira Knightley poarta parul ud

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter