Bretonul retro, elegant şi în tendinţe

De Erika Chivu, pe

Un stil simplu de realizat, elegant şi sexy. Bretonul cu volum, pieptănat pe spate are un aer retro care aminteşte de divele Hollywoodului din anii ’50-’60. Perfect pentru petrecerile din acest sezon!

Bretonul cu volum, o coafură care nu se demodează

Fie că ai părul scurt, mediu sau lung, cu breton sau fără, trebuie să încerci această coafură glam-elegantă, foarte uşor de făcut. În ultimul timp, tot mai multe vedete fac senzaţie pe covorul roşu cu acest breton cu volum, pieptănat pe spate în stil Old Hollywood. O coafură care ne aminteşte de stilul divelor de altădată.
Grace Kelly, Marilyn Monroe
Dita Von Teese, adeptă a stilului pin-up, poartă adesea această coafură care îi vine de minune, mai ales cu un machiaj retro. Eva Rachel Wood şi Carey Mulligan au adaptat coafura la trendurile de azi şi nu au dat greş, în timp ce Elizabeth Olsen poartă o coafură atemporală, foarte elegantă.

Cum îţi faci breton cu volum

Iată deci că acest breton cu volum se poate adapta la orice stil şi orice lungime de păr. Ca să-l obţii şi tu, ai nevoie de o spumă, un bigudiu mare, un fixativ plus o agrafă dacă ai părul scurt. Vezi şi alte coafuri pentru păr scurt!
Aplică spuma pe părul proaspăt spălat, pune bretonul pe un fixativ mare, întors către spate şi stai aşa 30 de minute. La final tapează foarte uşor rădăcinile bretonului şi dă-i forma dorită cu mâna. Aplică fixativ pentru o coafură de durată. Dacă e nevoie prinde vârfurile pe spate cu o agrafă.
Dita Von Teese, Evan Rachel Wood, Carey Mulligan, Elizabeth Olsen
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter