Paşte 2012. Coafuri simple şi rapide. 5 exemple!

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Aşa cum se întâmplă de fiecare dată, de sărbători, imaginea este mai importantă ca oricând.
Ne alegem ţinute, ne alegem accesorii, ne alegem culori şi, da, ne alegem coafuri. Şi pentru că se întâmplă destul de des să nu ajungem la coafor, este foarte important să ştim să ne facem acasă câteva coafuri, valabile în orice ocazie. Sunt simplu de făcut şi sunt gata imediat.

Hai să vedem care sunt cele cinci exemple de astăzi.

1. Coc lejer

Deşi, în primă fazză sună pompos… coc, trebuie să spun că lucrurile sunt total diferite. Ca să realizezi această coafură simplă ai nevoie de un pieptăn cu codiţă lungă, de

agrafe simple, de un elastic de păr şi de o bentită de asemenea, elastică. Procedura este simplă şi poate fi urmărită mai jos.

2. Coc elegant accesorizat cu o împletitură

Sună pompos şi aşa şi este. Rezultatul final în cazul acestei coafuri este spectaculos. Ca şi tehnică, iară, nu este nimic greu, poziţia corpului este însă un pic incomodă, cel puţin până realizezi împletitura efectivă.

3. O împletitură de Crăciun, numai bună pentru Paşte

Chiar dacă este recomandată pentru perioada sărbătorilor se iarnă, nu văd de ce nu ar putea fi folosită şi de Paşte. ESte simplu de făcut, iar accesoriul pe care trebuie să-l foloseşti poate fi, fără doar şu poate, o floare de primăvară. O coafură feminină, elegantă şi uşor de realizat.

4. O coafură cozonac

Ştiu, sună cam ciudat, dar chiar aşa arată. Nu este nimic complicat, nu presupune multă muncă şi nici multă îndemânare. Sunt câteva tehnici pe care le poţi învăţa din tutorialul prezentat. Dacă nu ai suficient păr, specialista îţi sugerează să împleteşti numai două sufiţe, în loc de trei.

5. Împletitura os de peşte, într-o parte

Un model spectaculos, tineresc, fresh, pentru oricine îşi doreşte să fie gata în doi timpi şi trei mişcări. În plus, acest model este o tendinţă a anului acesta şi ar fi păcat să nu-l bagi în seamă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter