(P) Esențiale pentru noul sezon!

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 21 septembrie 2016, 18:19
Luminozitate pentru ten, strălucire pentru păr și o doză bună de relaxare… natura vă oferă tot ce-i mai bun pentru a reîncepe activitatea în deplină frumusețe!

Niciun rid nu îi poate rezista

Extractul superputernic al Ficoidei Glaciale, denumită Planta Vieții, a fost integrat în inima formulelor gamei Sérum Végétal. Perfect asimilat în interiorul pielii, acesta stimulează proteina mTOR(1), ce reactivează mecanismele celulare de luptă împotriva ridurilor.Pentru un plus de luminozitate, extractul de orez relansează oxigenarea şi recreează respiraţia celulară(1). Prin aplicarea Cremei de zi antirid şi luminozitate Sérum Végétal, în fiecare dimineaţă, ridurile sunt diminuate, iar tenul are aspect mai luminos. Textura sa netedă hidratează tenul pe toată durata zilei, fiind o bază excelentă pentru machiaj.

produse yves rocher

(1) test in vitro

Secretul tenului frumos şi sănătos? Demachierea!

Demachierea tenului, atât dimineaţa, cât şi seara, este gestul esențial pentru un ten frumos şi sănătos. Descoperiţi apele micelare Yves Rocher în noul format maxi de 390 ml, mult mai practic, cu pompiţă integrată. Alegeți apa micelară potrivită tipului tenului dumneavoastră.

produse yves rocher

Îngrijirea părului. Vitalitate şi strălucire intensă

Descoperiți noile produse pentru îngrijirea părului: șamponul și balsamul pe bază de ulei de gălbenele, ce conferă strălucire. Gălbenelele sunt cultivate prin agricultura biologică și au proprietăți de netezire a suprafeței capilare, garantând un efect de strălucire intensă. Șampoanele Yves Rocher au la bază formule fără silicon, fără parabeni și fără coloranți, pentru un păr lejer, frumos și sănătos.

produse yves rocher

Dar grija pentru planetă? Tuburile șampoanelor Yves Rocher sunt eco, iar formulele sunt ușor biodegradabile, pentru o mai bună protectie a ecosistemelor acvatice.

Bucurați-vă de relaxare și seninătate! Măsline & flori de citrice

Pentru a vă oferi clipe de relaxare și serenitate, Yves Rocher a selecționat extractul de măsline cu proprietăți emoliente și uleiul esențial flori de citrice, originar din bazinul mediteranean.

produse yves rocher

Uleiul esențial flori de citrice este utilizat în mod tradițional pentru proprietățile sale relaxante recunoscute. Parfumul său agreabil, cu note florale, suave și vivifiante, ajută la eliberarea spiritului, pentru momente pline de relaxare.

produse yves rocher

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter