(P) 5 produse de machiaj must-have pentru un look impecabil, indiferent de ocazie

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 august 2016, 15:20
Pentru că e obligatoriu să arăți impecabil cu orice ocazie, și cu atât mai mult atunci când ești invitată la un party, azi ne-am gândit să-ți facem o listă cu produsele de machiaj de care ai neapărată nevoie, dacă vrei să arăți perfect indiferent de situație.

Ne apropiem de sfârșitul verii, din păcate, însă vrem să profităm de fiecare moment care a mai rămas, așa că toate week-end-urile sunt motiv de distracție și orice seară banală se poate transforma într-o seară de party, în această perioadă. Și cum orice femeie vrea să arate perfect de fiecare dată, iată ce produse de machiaj nu ar trebui să-ți lipsească niciodată!

Fondul de ten

Fie că preferi fondurile de ten High Definition, fie că le preferi pe cele cu efect de matifiere, e important să investești mereu în produse de calitate, profesionale, care să-ți ofere rezultatul dorit fără prea mult efort. Fondurile de ten Cupio, de exemplu, sunt o alegere potrivită indiferent de nevoile tenului tău, pentru că acoperă perfect, au o rezistență îndelungată și oferă tenului un aspect natural, impecabil.

fond de ten Cupio

Fără parabeni și alte substanțe dăunătoare pielii, sub formă lichidă sau cremoasă, fondurile de ten Cupio se găsesc într-o varietate mare de nuanțe, astfel încât nu va mai fi nevoie să faci niciun compromis atunci când îți vei alege preferatul.

Fardul de pleoape

Când vine vorba de fardurile de pleoape, varietatea nuanțelor și a texturilor este cea mai importantă. Pe Cupio.ro noi am găsit atât farduri de pleoape în nuanțe nude, potrivite pentru machiajul de zi, cât și farduri de pleoape satinate sau strălucitoare, în nuanțe intense, ideale pentru machiajele de seară, de party sau pentru ocazii speciale.

fard de pleoape Cupio

Ne-au plăcut în special fardurile în nuanțe ieșite din comun, pe care nu le putem găsi peste tot, și care ne oferă astfel garanția unui look unic, spectaculos!

Mascara

Toate ne dorim o privire intensă, misterioasă, sexy – ei bine, pentru a obține o astfel de privire e obligatoriu să investim într-o mascara de calitate, preferabil chiar într-un produs profesional. Pe Cupio.ro am găsit o varietate de mascara, pentru absolut orice ocazie!

mascara Cupio

Petrecere la piscină? Mascara Waterproof de la Cupio e opțiunea perfectă! Party vineri seara? Optează pentru o mascara colorată, care să-ți evidențieze privirea și să te transforme într-o adevărată divă!

Rujul sau luciul de buze

Buzele spun povești și atrag priviri! Tocmai de aceea e important să folosești produse de machiaj de calitate, care să aibă grijă de ele, în primul rând. Noi ne-am îndrăgostit de nuanțele rujurilor și luciurilor de buze Cupio, care se potrivesc perfect tendințelor momentului, dar și tuturor nuanțelor de ten.

rujuri Cupio

Pudra  

Pulbere, compactă, bronzantă sau fixatoare, pudra joacă un rol important în definirea machiajului. De aceea e important să ai cel puțin un astfel de produs în colecția ta de make-up, în funcție de nevoile tenului tău.

pudra Cupio

Noi vom opta mereu, de exemplu, pentru pudrele cu efect Oil Controlling și pentru cele fixatoare, pentru că ne ajută să obținem pielea perfectă la care visăm, dar și pentru că nu încarcă tenul. Găsește-ți și tu preferata pe Cupio.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter