4 măşti naturale excelente pentru gât şi decolteu

De Libertatea pentru femei, pe

Pielea din zona pieptului şi a gâtului este foarte sensibilă, aşa că are nevoie de o atenţie deosebită. Îţi prezentăm mai multe soluţii naturale care vor face ca micile riduri aproape să dispară, iar pielea ta va fi mai hidratată ca oricând.
 

Hidratează cu smântână şi suc de lămâie

Ia trei linguri de smântână, sucul de la o jumătate de lămâie şi două linguri de miere. Amestecă bine până obţii o pastă, pe care o întinzi bine pe pielea decolteului şi a gâtului, imediat după ce faci duş. Lasă să acţioneze 30 de minute, iar la final clăteşte cu multă apă. De asemenea, poţi pasa un castravete, pe care îl amesteci cu o lingură de brânză de vaci. Aplici şi laşi 20 de minute.

Efect antirid cu banane şi miere

Prepară o pastă dintr-o banană, sucul de la o jumătate de portocală şi două linguriţe de miere. Întinde-o bine pe decolteu, în strat gros. Las-o să acţioneze 15 minute, apoi spală-te cu apă călduţă. O altă variantă e să tai două feliuţe dintr-o banană pe care le pasezi şi apoi le amesteci cu o linguriţă de miere şi cu o fiolă de lăptişor de matcă. Aplică pe piept şi pe gât, lăsând 10 minute să-şi facă efectul. Măştile au rolul de a regenera şi atenuează ridurile.

Hrăneşte cu ou şi migdale

Zdrobeşte trei linguri de migdale în râşniţa de cafea şi amestecă-le cu un gălbenuş, o linguriţă de miere şi
una de apă, până ajung să aibă consistenţa unei paste. Întinde amestecul pe gât şi pe decolteu şi lasă-l
30 de minute. Apoi umezeşte-ţi mâinile cu apă caldă şi masează pielea cu mişcări circulare. Îndepărtează masca aplicată cu apă călduţă. Un efect la fel de hidratant îl are pasta făcută dintr-un morcov ras, trei linguriţe de caimac şi două de ulei de măsline.

EFECT RECONFORTANT CU TRANDAFIRI

Prepară un macerat din apă cu petale de trandafiri. Aşteaptă să se colorize apa, apoi toarn-o peste un amestec de argilă cu fulgi de cocos, în cantităţi egale. Vei obţine o pastă care se aplică la fel ca şi în celelalte cazuri, pe pielea curată. Se lasă 10-15 minute, după care se îndepărtează cu multă apă călduţă sau la temperatura camerei.
Invaţă să-ţi prepari o mască naturală pentru păr!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter