Manichiura cu ojă alb mat, pe val în zilele de vară

De Diana Sorescu, pe

Atunci când nu îşi vopsesc unghiile în nuanţe neon, vedetele apelează la un stil de manichiură simplu, dar de efect: alb mat, ca zăpada! Iată când şi în ce condiţii poţi purta şi tu!

Alb mat

De obicei, oja alb mat este folosită în combinaţie cu o nuanţă roze sau nude pentru manichiura french. Însă există şi excepţii!

Divele cu atitudine au decis să îşi răsfeţe unghiile cu alb mat, ca de gheaţă, în încercarea de a sfida parcă temperaturile ridicate.

Important este ca atunci când decizi să îţi faci o astfel de manichiură, unghiile să fie scurte! Pe unghii lungi, rezultatul ar fi dezastruos! De asemenea, având în vedere că oja este mată, alege să îţi aplici pe deasupra un topcoat, adică un lac protector, care să le confere luciu.

Dacă vrei un look feminin şi drăgălaş, ia exemplu de la Lindsay Lohan: pictează-ţi pe unghii buline roz, deasupra ojei albe! Poţi să faci asta cu ajutorul unei scobitori scufundate în ojă roz!

După cum observăm la dive, ele îşi asortează manichiura de un alb răcoros cu haine tot albe sau foarte deschise la culoare.

Îţi dai seama cum ai arăta la plajă, cu pielea caramel, un costum de baie alb şi unghii la fel? Wow!

Manichiura cu ojă alb mat, pe val în zilele de vară

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter