Cum să te machiezi ca Jennifer Lopez

De Diana Sorescu, pe

Jennifer Lopez este etalon de perfecţiune atunci când vine vorba de make up. Întotdeauna fresh, întotdeauna impecabilă, Jlo poate fi exemplu pentru noi toate!

Machiaj de zi VERSUS machiaj de seară

Punctul forte al divei este tenul, pe care îl îngrijeşte, îl tratează şi îl răsfaţă cu mare atenţie. Dacă vrei să obţii un make up a la Jlo, un fond de ten cremos, cu o
textură delicată şi o nuanţă potrivită tenului tău este imperios necesar.

Pasul 1. Aplică fondul de ten cu atenţie, astfel încât să fie uniform. Sub ochi, un anticearcăn, iar apoi alintă-ţi faţa cu o pudră translucidă.

Pasul 2.  Atât pentru machiajul de zi, cât şi pentru cel de seară, aplică o pudră bronzantă sau apelează la ajutorul perlelor. Jennifer Lopez adoră pielea strălucitoare, parcă sărutată de soare. Pentru machiajul mai intens de seară, poţi să insişti mai mult cu nuanţa arămie.

Pasul 3. Machiaj de zi: Aplică pe întreaga pleoapa un fard piersiciu, până sub arcadă, după care alege un ton violet lavandă, exact ca cel pe care Jennifer îl poartă în fotografie. Cu un dermatograf negru trasează o linie subţire la baza genelor, după care intră în scenă rimelul, atât de necesar pentru nişte gene lungi, cu volum.
             Machiaj de seară: Când participă la gale sau evenimente mondene de top, Jennifer Lopez adoră machiajul smoky eyes. Click aici şi priveşte tutorialul video marca unica.ro din care o să înveţi cum să-ţi realizezi singură acest tip de make up.

Pasul 4. Atât în cazul machiajului de zi, cât şi cel de seară, diva alege să îşi
machieze buzele după acelaşi canon: un contur cremos, într-o nuanţă nude, cu care depăşeşte uşor linia naturală a buzelor, după care un ruj cremos sau un gloss care să confere senzaţia de volum.

Pasul 5. Make up-ul este completat de un blush în nuanţe calde, cu care Jlo nu uită să îşi alinte pomeţii.

Cum să te machiezi ca Jennifer Lopez

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter