Premiile Emmy 2011: cele mai frumoase coafuri şi machiaje

De Diana Sorescu, pe

Trendul general de beauty la aceasta ediţie a premiilor Emmy a fost unul glamour, elegant şi sexy. Coafurile au fost voluptoase, la fel ca şi stilul de machiaj.

Beauty la Emmy

 
Nina Dobrev şi Sofia Vergara au mizat pe stiluri asemănătoare, cu rochii măiestoase roşii, păr cu bucle ample şi un machiaj sofisticat, de vulpiţă sexy!
 
Se poartă foarte mult machiajul glamour al ochilor, în tonuri de toamnă, de la bronz, auriu, arămiu, maro şi ciocolatiu până la roz închis şi burgundy, cu o tendinţă de migdalare o ochiului prin tehnici specifice de make up.
 
Genele trebuie să fie şi ele lungi şi voluptoase, astfel încât să cucerească pe toată lumea, iar obrajii şi pomeţii să fie sărutaţi de blush-uri cremoase, strălucitoare, în nuanţe dulci de piersică sau trandafir.
 
Pentru buze, divele au ales rujuri hidratante, cu un strop de gloss la final. Maroul caramel şi cel cu tente de portocaliu sunt pe val.
 
Heidi Klum adoră să se joace cu diverse stiluri de coafură, aşa că apreciem cocul ei inedit, format doar din şuviţe răsucite! Melcişorii formaţi arată excelent acompaniaţi de cerceii somptuoşi şi machiajul smoky!
 
Lea Michele a adoptat un trend adorat de multe femei: păr drept, mătăsos şi strălucitor, plus breton lung, purtat lejer. Actriţa şi-a completat look-ul cu un machiaj natural, în tonuri calde, cu gene şi pomeţi accentuaţi.
 
Îţi place stilul divelor?
 
Premiile Emmy 2011: cele mai frumoase coafuri şi machiaje
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter