Fă-ţi un machiaj cu smoky eyes, ca Jessica Alba

De Sandra Sarbu, pe

Machiajul de acest tip, cunoscut foarte bine sub numele de „smoky eyes” va fi întotdeauna la modă. Este potrivit entru o întâlnire romantică sau la un eveniment important care are loc seara – cum ar fi o gală ori o petrecere elegantă.
În funcţie de tipul de eveniment la care participi, îţi poţi face machiajul cu smoky eyes clasic, în nuanţe de negru şi gri, ori cu accente de culoare, asortate cu ţinuta.

Cum se face machiajul smoky eyes

În primul rând, alege-ţi fardurile în culorile pe care vrei să le foloseşti şi să ai la îndemână un dermatograf negru şi mascara. În principiu, pentru cel mai simplu tip de smoky eyes, ai nevoie de trei nuanţe: una deschisă, pe care o aplici pe toată pleoapa, una închisă, pe care o apici deasupra genelor şi înspre coada ochiului şi una intermediară.
Fă-ţi un machiaj cu smoky eyes, ca Jessica Alba
Prima oară trebuie să aplici culoarea mai deschisă, pe toată pleoapa, ajungând până la arcadă – atenţie, prima nuanţă ar trebui să arate cât mai natural. Mai departe, continuă cu nuanţa intermediară, pe care o aplici pe pleoapă până la pliul ochiului, punând accent pe colţul ochiului.
După ce ai terminat, aplică nuanţa cea mai închisă doar deasupra genelor, la fel, mai mult spre colţul ochiului. Încheie machiajul ochilor cu un contur negru pe partea superioară a ochiului şi mascara.
Fă-ţi un machiaj cu smoky eyes, ca Jessica Alba
Asortează acest tip de machiaj cu un ruj în nuanţe cât mai naturale sau un gloss transparent. Ori, pentru un efect mai puternic, îl poţi combina cu un ruj închis la culoare, aşa cum îl poartă Jessica Alba.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter