Machiaj de toamnă 2013: învaţă cum să îţi faci un make-up în tendinţe! VIDEO!

De Unica.ro, pe

Toamna asta pregăteşte surprize plăcute în materie de machiaj. Se poartă sprâncenele puternic conturate, fardurile în tonuri pământii şi rujurile în culori tari. Învaţă cum să îţi faci un make-up în tendinţele sezonului!

Make-up toamnă 2013

Sona Gasparian, make-up artist în Los Angeles, este populară pe Youtube pentru tutorialele sale de make-up. Frumoasa Sona a uploadat de curând un material în care ne spune cum să ne machiem în tendinţele sezonului toamnă 2013!
Aşadar, totul pleacă de la o bază perfectă, cu fond de ten, anticearcăn şi pudră. Important este să deprindeţi şi tehnica conturării şi iluminării, pe care Sona o prezintă pas cu pas.
Machiaj de toamnă 2013: învaţă cum să îţi faci un make-up în tendinţe! VIDEO!
Blush-ul trebuie să fie în tonuri bronz, care să amintească de vară, iar pomeţii strălucitori. Se poartă sprâncenele groase, conturate şi machiajul în tonuri pământii pentru ochi. Alegeţi auriu, maro capuccino, caramel, olive, gri, maro lăptos, nude, plus un fard mai închis pentru efectul smoky.
Genele false sunt folosite acum şi ziua, pentru un efect dramatic, teatral.
Machiaj de toamnă 2013: învaţă cum să îţi faci un make-up în tendinţe! VIDEO!
Pentru buze sunt recomandate rujurile şi gloss-urile în nuanţe tari de burgundy, magenta, roşu cu irizaţii aurii, mov prună, corai.

Îţi place acest stil de machiaj? L-ai adopta?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter