INTERVIU EXCLUSIV: Sfaturi de modă şi secrete de frumuseţe de la Andreea Raicu

De Diana Sorescu, pe

Andreea Raicu a lansat o nouă colecţie vestimentară, prilej perfect ca noi să ne dorim un interviu în exclusivitate! Află de la cea mai stilată vedetă din România cum să te îmbraci trendy de Sărbători, dar şi secrete de frumuseţe utile!

Andreea Raicu, nouă colecţie vestimentară

Ce piese regăsim în colecţie?
Este un proiect realizat împreună cu brandul fashion PNK pentru www.andreearaicu.ro. Simplicity este o colecţie în care sunt 12 piese vestimentare de bază în orice garderobă, reinterpretate în acord cu tendinţele actuale, cu stilul meu dar şi cu linia moderna a hainelor PNK casual. Rochia neagră, tricourile, fusta conică, bluza, rochia din piele, etc sunt piese pe care şi le doreşte în garderobă orice femeie. Sunt piese nemuritoare, care nu se demodează şi care întotdeauna au reprezentat o investiţie nepreţuită pentru o femeie modernă. Ideea acestei colecţii pe lângă că ea cuprinde aceste piese de bază e faptul că ele se pot combina în aşa fel încât să fie obţinute multe ţinute.
Ţi-ai pus amprenta asupra designului?
Având în vedere că este un proiect al site-ului andreearaicu.ro era important să mă reprezinte,  asa că fetele de la PNK mi-au propus tot felul de idei pe care împreună le-am adaptat în funcţie de stilul meu. Chiar dacă lucrăm de puţin timp, fetele au ajuns deja să mă cunoască aşa că munca decurge foarte uşor.
Ai un stil curat, minimalist. Care sunt totuşi accesoriile pe care le iubeşti?
Ador colierele, cerceii şi pantofii. Pot schimba complet o ţinută. E important să înveţi cum să le accesorizezi şi de fiecare dată poţi părea că eşti îmbrăcată diferit. În timp am învăţat să fiu mai creativă, să mă joc un pic şi asta se reflectă şi în colecţia Simplicity. Cum spuneam, sunt 12 piese vestimentare cu care chiar poţi crea multe ţinute şi foarte diferite.
Ce geantă ai purtat astăzi?
O geantă poştaş pe care de când mi-am cumpărat-o nu mă mai dezlipesc de ea:-) E incredibil de comodă!
INTERVIU EXCLUSIV: Sfaturi de modă şi secrete de frumuseţe de la Andreea Raicu
Deşi au fost pe val, nu te-am vazut purtând culori neon. Şi parcă nici ţinte. Nu te tentează?
Culorile neon le-am purtat în vară, dar e adevarat că nu foarte des, iar ţintele s-au regăsit în garderoba mea, dar şi aici nu în multe ţinute. Încerc să port lucrurile care mi se potrivesc ca şi personalitate, iar dacă acestea se potrivesc şi cu tendinţele sezonului cu atât mai bine.
Ce ne recomanzi să purtăm la cina de Crăciun? Dar în noaptea de Revelion?
Indiferent de ocazie, atunci când îţi alegi o haină e foarte important să te simţi bine în ea. Vrei să fii frumoasa aşă că trebuie să fii relaxata 🙂 Ţinutele le alegem în functie de locul în care mergem. Eu, de exemplu, chiar dacă petrec Crăciunul acasă, cu oamenii dragi, îmi place să mă îmbrac cu haine elegante. Pentru mine e o seară specială şi am grijă ca totul să arate foarte frumos. Dar dacă petreci Crăciunul la munte într-o cabană atunci lucrurile stau diferit. Revelionul are o tradiţie de când eram mică: întotdeauna îmbrac ceva nou. Şi aici îmi voi alege ţinuta în funcţie de locul în care voi merge.
Cum accesorizam corect o rochie paietată?
O rochie dintr-un material paietat e deja destul. Pantofii ar trebui să fie simpli, iar bijuteriile extrem de discrete. E important de avut în vedere şi felul paietelor. Cele mate permit o accesorizare mai complexă. Dar având în vedere stilul meu minimalist, nu aş încarca prea tare ţinuta. Mai curând aş accentua machiajul.
Este catifeaua noul material must have în sezonul rece?
Ador catifeaua aşa că mă bucur că în acest sezon e un must have. De curând, la Elle Style Awards am purtat o salopetă de catifea semnată Maria Lucia Hohan şi m-am simţit incredibil în ea. Mi se pare un material extrem de distins.
INTERVIU EXCLUSIV: Sfaturi de modă şi secrete de frumuseţe de la Andreea Raicu
Citeşte sfaturi de beauty în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter