Get the look: Mila Kunis

De Revista JOY, pe

Mila Kunis alege întotdeauna un machiaj care să-i pună în valoare trăsăturile. De aceea, actriţa îşi accentuează privirea, folosind tonuri nude şi pământii, care se potrivesc perfect cu nuanţa ochilor.
Regula de baza este ca machiajul nu trebuie sa iasa in evidenta, rolul lui este de a corecta si de a evidentia. De aceea, atunci cand ochii sunt pusi in evidenta, pentru buze este indicat sa alegem o nuanta naturala. Daca nuanta pielii tale este asemanatoare cu cea a Milei, alege farduri de obraz corai, usor bronzante.
Cand vine vorba de par, actrita alege coafuri simple, dar de efect. Atunci cand isi lasa parul liber, are grija sa fie perfect aranjat, hidratat si stralucitor. Iar pentru un look elegant, Mila mizeaza pe talentul hairstilistului Mara Roszak. Pentru premiera mondiala a noului sau film Oz the Great and Powerful, Mara a vrut sa sublinieze croiala gratioasa a rochiei, asa ca i-a prins parul la spate si l-am ridicat, rezultatul fiind un look soft, cu o textura usoara si naturala.
Vezi mai multe despre look-ul lui Mila Kunis pe e-joy.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter