Balsamul bio, alegerea cea mai potrivită pentru un păr sănătos

De Madalina Racorean, pe

Habar nu am dacă eşti fidelă aceluiaşi şampon sau aceluiaşi balsam de păr, însă cu siguranţă un produs de îngrijire 100% natural, un balsam bio, te va face să fii mândră de podoaba ta capilară.
Are în compoziţie numai ingrediente naturale, iar printre cele mai bune produse de acest gen se numără cele ce conţin uleiuri esenţiale de jojoba, cocos sau ylang-ylang.

Balsamul bio, secretul părului strălucitor

Întâi să definim balsamul de păr…  Este un produs care conţine ingredienţi activi cu efect regenerant si nutritiv. Dacă părul este degradat din cauza factorilor externi ca poluarea sau căldura excesivă, atunci e bine să foloseşti după fiecare spălare balsamul bio pentru păr. Structura firului de păr îşi va recăpăta strălucirea, netezimea şi moliciunea. Peste toate va fi mult mai uşor de periat sau coafat.

Balsamul cu ylang-ylag, sau cel cu uleiuri esenţiale de ulei de măsline, cocos, ulei de jojoba, levănţică şi fenicul este ideal pentru ca părul tău să îşi recapete strălucirea, frumuseţea, dar şi sănătatea. Pentru un păr foarte uscat este important să foloseşti balsamul cu nucă de cocos, iar pentru un păr degradat din cauza expunerii la soare, sau a colorării permanente este bine să alegi un balsam natural din conţinutul căruia nu lipseşte argila verde şi uleiul esenţial de jojoba. Acestea sunt un tratament potrivit chiar şi pentru un scalp iritat sau uscat.

Balsamul bio poate reda firului de păr volumul, densitatea şi strălucirea mult mai uşor decât un balsam care nu conţine numai ingrediente naturale. Cele mai bune sunt cele cu argilă verde şi uleiuri esenţiale presate la rece. Citeşte pe www.ecotrend.ro despre balsamul vegetal de păr cu argilă verde.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter