Fii chic! Poartă-ţi părul pe o parte, exact ca vedetele

De Diana Sorescu, pe

E o coafură atât de simplă, dar de mare efect! Vedete de calibru adoră să-şi poarte cosiţele pe o parte, fie buclate, fie drepte. Coafează-te şi tu aşa!
Îţi place coafura vedetelor şi vrei să stii cum se face? E chiar simplu!

În primul rând, gândeşte-te cum vrei să ai părul aranjat, cu bucle sau drept. În alegerea ta ţine cont de varianta care te avantajează dar şi de ţinuta pe care o vei asorta părului.

Coafează-ţi podoaba capilară cu ce îţi e la îndemână: placă, perie, bigudiuri, moaţe, ondulator. Fă-ţi o cărare perfectă pe partea care îţi place mai mult. Nu contează dacă-i stânga sau dreapta.

Dacă ai breton, aranjează-l în aceeaşi direcţie.

Dă-ţi tot părul într-o parte şi lasă-l să se odihnească pe umăr. Pentru o fixare perfectă, prinde părul din ceafă cu agrafe şi pulverizează un produs de styling.

Poţi să mergi pe varianta părului lăsat liber, aşa cum au procedat Eva Longoria, Penelope Cruz şi Cameron Diaz, sau poţi să îl prinzi într-o coadă elegantă precum Carrie Underwood.

Ca să obţii acest gen de coafură, este de la sine înţeles că trebuie să ai părul mediu, lung sau foarte lung. Şi nu uita! Cerceii vor fi puşi în valoare dacă îţi aranjezi astfel cosiţele, deci poartă modele preţioase, speciale.

Îţi place această coafura? Ai purtat vreodată?

Fii chic! Poartă-ţi părul pe o parte, exact ca vedetele

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter