Femei slabe vs. plinuţe: află ce preferă bărbaţii!

De Stela Moisescu, pe

Dacă femeile slăbuţe se simt complexate crezând că nu sunt suficient de sexy, femeile cu forme se cataloghează „grase”. Am rugat patru bărbaţi să facă lumină…
… printre kilograme şi să ne împărtăşească preferinţele lor în materie de femei.

Află că pentru cei intervievaţi este mai importantă faţa unei femei decât corpul ei. Dar atunci când doar trupul intră în discuţie bărbaţii pun accent pe câteva detalii care te vor surprinde.

Află ce ar alege cei patru dintre o femeie slabă şi una plinuţă, dar şi ce calităţi urmăresc la înfăţişarea unei femei precum şi ce defecte îi pun pe fugă.

Mihai: „Prefer femeia slabă, pentru că mi se pare mai elegantă.”

„Mai întâi mă uit la chipul ei, să văd dacă mi se pare drăguţă sau nu. Mai apoi, mă uit neapărat la glezne. E important să aibă glezne subţiri, de aceea îmi plac în general femeile slabe. Ceea ce nu mă atrage deloc sunt gleznele şi gambele groase. Nu mi se pare deloc feminine. Poate de aceea nu îmi plac nici Shakira, nici Beyonce, deşi sunt sex-simboluri!”

Radu: „Îmi plac femeile atletice.”

„Foarte important pentru orice femeie, indiferent că e mai plinuţă sau mai slabă este să aibă talie frumos conturată. Eu mă situez undeva la mijloc: dacă nu are colăcei, dar nici un aspect rahitic, mă atrage. Cu cât arată mai atletic cu atât mai bine. În primul rând mă uit la posteriorul şi picioarele unei femei. Mai apoi, îmi mai atrage atenţia un detaliu: să aibă mână fină, cu degete lungi, subţiri şi drepte.”

Adrian: „Prefer femeile slăbuţe, dar îmi plac şi cele cu forme, dacă au o faţă frumoasă”

„În general, întorc capul după femeile slabe, dar îmi atrag atenţia şi cele mai plinuţe dacă au o faţă expresivă. Prefer o femeie slabă pentru că cele plinuţe au, de regulă, un bust generos, iar eu cred că sunt mai ciudat pentru că îmi plac sânii mici. Nu îmi displac sânii mari, dar cei mai mici mă atrag mai tare. Ceea ce mi se pare total neatrăgător este înfăţişarea neîngrijită. Atenţie însă, natural nu înseamnă automat neîngrijit. Mă enervează să văd o tipă vopsită cu unghii super lungi şi îmbrăcată vulgar.”

Alex: „Îmi plac mignonele slăbuţe. Femeile înalte şi slabe nu mă atrag deloc!”

„Nu toţi bărbaţii au o constituţie robustă. Cred că punem ochii pe femeile faţă de care arătăm, prin comparaţie, mai puternici, sincer să fiu. Un bărbat bine făcut poate că preferă o femeie plinuţă, cu forme, care să arate sexy, în timp ce unul de statură medie va prefera o tipă cu o siluetă mai firavă. Mie personal, îmi plac femeile mignone, slăbuţe pentru că au o alură inocentă. Nu îmi plac însă femeile înalte şi slabe. Dacă e ceva mai înaltă, e important să aibă posteriorul şi coapsele bine conturate. Şi încă ceva, nu îmi plac sânii mari, decât dacă sunt fermi. Altfel, unii mici şi bine conturaţi sunt mai frumoşi.”

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter