EXCLUSIV! Cami Negrea, hairstylist: „Clăteşte-ţi părul cu apă rece dacă vrei să fie strălucitor!”

De Diana Sorescu, pe

Celebra Cami Negrea, ambasador Pantene şi hairstylist al vedetelor, a fost de acord să ne spună, în exclusivitate, câteva ponturi de beauty pentru un păr superb! Află care sunt şi tendinţele în materie de coafuri pentru vara 2013!

Cami Negrea, ponturi de beauty

Cami, care sunt tendinţele în materie de hairstyling pentru primăvară vară 2013?
Dacă anul 2012 a fost un  an al culorilor, roşul fiind culoarea dominantă,dar şi un an al contrastelor, având în vedere stilul ombre, în 2013 vom avea din nou ombre,doar ca invers,deschis în partea de sus şi închis în partea de jos,respectiv vârfurile, reverse ombre.
Care este tunsoarea care va face ravagii la vară?
Împletiturile revin în forţă, sunt feminine şi uşor de realizat; buclele inspirate din anii ’90, unde părul „cade natural”, nici foarte mult volum, nici lipit de cap, iar cea mai în vogă tendinţă este părul înnodat. Anul 2013 este anul tunsorilor scurte ,aşa că, dacă nu ai avut curajul să o faci, acum este momentul!
Spune-ne un truc ca să avem părul strălucitor!
Nu vă spălaţi părul cu apă excesiv de fierbinte! Apa fierbinte distruge uleiurile naturale ale pielii,inclusiv ale scalpului. Foloseşte apă călduţă, şi, la final, clăteşte vârfurile cu apă rece! Acesta va deveni mai fin şi mai strălucitor!
EXCLUSIV! Cami Negrea, hairstylist: „Clăteşte-ţi părul cu apă rece dacă vrei să fie strălucitor!”
Care sunt cele 3 produse de hairstyling pe care orice femeie trebuie să le aibă în casă?
Şampon, mască, leave-in. Personal, recomand gama Pantene Moisture Renewal.
Placă de îndreptat, foehnul, drotul, ondulatorul…care sunt cele mai nocive aparate de coafat?

Din punctul meu de vedere, cel mai nociv este pheonul. Cu cât  insistăm mai mult pe păr cu peria şi pheonul , cu atât părul se deshidratează mai mult şi în timp devine casant.
Un gând pentru cititoarele Unica Online!
Părul frumos înseamă un păr sănătos! Se poartă naturaleţea şi bunul gust, aşa că aveţi grijă de podoaba voastră capilară! Şi vă dau întâlnire din nou, pe Unica Online, cu alte sfaturi, foarte curând! Fiţi frumoase!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter