Microdermoabraziunea, pentru un ten ca de bebeluş

De Erika Chivu, pe

Microdermoabraziunea îndepărtează stratul de celule moarte de la suprafaţa pielii, lăsând tenul fin şi curat. Este secretul multor vedete…
… care folosesc acest tratament în mod regulat. Una din ele este cântăreaţa Sylvia, care a apelat de curând la microdermoabraziune fiindcă în ultimul tmp avea tenul destul de încărcat.
Dr. Adriana Fratilescu, chirurgul estetician Perfect Lines, i-a aplicat solistei un tratament de microdermoabraziune, la care a adaugat un cocktail de vitamine si o masca intensa de hidratare.
“Cu ajutorul unui aparat special, i-am aplicat pe piele un jet de particule foarte fine, ca de nisip, care exfoliază celulele moarte. Apoi, cu ajutorul vacumului, am curăţat porii în profunzime şi am eliminat punctele negre. Este un tratament cu efecte mult mai bune şi mai rapide decât intervenţiile clasice de la saloanele de înfrumuseţare”, a declarat dr. Adriana Frăţilescu.
Pentru ca tratamentul să fie complet, Syilviei i-a fost aplicat pe faţă un cocktail concentrat de vitamine şi o mască puternic hidratantă cu extracte de placentă.

Ce este microdermabraziunea

Sylvia face un tratament de dermabraziuneMicrodermabraziunea este un tratament ce vizează straturile superficiale ale pielii având ca scop îmbunătăţirea aspectului tenului, atenuarea ridurilor fine şi regenerarea din profunzime a epidermei.

Tratamentul ne ajută să obţinem un ten fin ca de bebelus, luminos, curat şi întinerit. Procedeul presupune folosirea unui jet de particule foarte fine care exfoliază celulele moarte, dublat de puterea vacumului care curăţă în profunzime porii şi elimină punctele negre.

Care sunt avantajele microdermabraziunii

Tratamentul este complet nedureros, deci nu necesita anestezie şi este suficient de blând pentur a nu fi nevoie de o perioadă de recuperare. Rezultatele sunt vizibile instant, fără a fi nevoie să renunţi la programul zilnic. Doar tenurile foarte sensibile par uşor iritate după tratament, însă este un efect de scurtă durată.
După şase şedinţe repetate la 2-3 săptămâni, pielea este complet regenerată. Tratamentul poate fi efectuat de sine stătător sau poate fi însoţit de o şedinţă de vitaminizare prin dermoporatie. Cocktail-ul folosit este bogat în vitaminele A, C, E, F, complexul de vitamine B şi alte substanţe cu efect nutritiv şi biostimulator. Pe scurt, această combinaţie terapeutică te ajută să avem un ten ferm, luminos, care „plesneşte de sănătate”.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter