Sylvia, de la roşu ca focul la blond auriu. Cum rezistă părul ei

De Geo Berciu, pe

Sylvia a experimentat mai multe schimbări de look de-a lungul timpului, însă de câteva luni s-a reîntors de la „fata cu părul roşu ca focul” la blondul care a consacrat-o.

Pentru a-şi menţine părul sănătos şi pentru a rezista deselor transformări, Sylvia a încercat numeroase tratamente cu fiole scumpe care n-au dat însă niciun rezultat. În cele din urmă, părul Sylviei a redevenit sănătos cu o mască naturistă pe bază de ulei de măsline şi gălbenuş de ou, recomandată de mama artistei.
Sylvia, de la roşu ca focul la blond auriu. Cum rezistă părul ei

„Este normal ca părul să se deterioreze după atâtea vopsiri repetate. După ce am devenit roşcată am încercat să-i redau strălucirea cu tot felul de tratamente scumpe. Nu au dat însă rezultat. La sfatul mamei mele aplic acum o mască cu ulei de măsline şi gălbenuş de ou. O aplic de păr de două ori pe săptămână şi stau cu mască în cap vreo trei-patru ore. Rezultatele sunt fantastice. Părul este refăcut complet, nu se mai despică şi este strălucitor”, declară Sylvia.
Sylvia, de la roşu ca focul la blond auriu. Cum rezistă părul ei

Artista a dezvăluit într-un interviu mai vechi cum a reuşit să scape de vârfurile despicate. Este vorba de tunderea vârfurilor cu foarfeca…caldă, ce are ca scop sigilarea cuticulei firului de păr, prevenind astfel despicăturile inestetice. „Am scăpat de o problemă pe care cred că multe femei o au! Mi-am schimbat de mai multe ori culoarea în ultimii ani, iar vârfurile părului mi se despicau des. Părul este acum sigilat şi pot să mai fac această procedura peste trei sau chiar şase luni. Este ideală pentru femeile care vor să îşi lase părul lung”, a dezvăluit Sylvia atunci.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter