Campioană olimpică, chinuită de comentariile răutăcioase: „E prea urâtă”

De Erika Chivu, pe

În pragul Jocurilor Olimpice 2012, înotătoarea britanică Rebecca Adlington nu se poate concetra pe antrenamente, fiind afectată de comentariile răutăcioase la adresa aspectului ei.
Rebecca Adlington este campioană olimpică la înot, titlu cucerit în 2008, când a bătut şi un record olimpic vechi de 19 ani în finala de 800 de metri liber.

Din păcate, pentru mulţi englezi această performanţă nu are prea multă importanţă, mai interesant pentru ei fiind aspectul fizic al sportiveide 23 de ani. Ea a recunoscut că e foarte tristă din cauza comentariilor răutăcioase care se fac despre ea pe reţelele de socializare şi că trebuie să renunţe la internet complet ca să se poată concentra pe antrenamentele pentru Jocurile Olimpice 2012.

„E groaznic. Primesc câteva comentarii pozitive şi o mulţine de critici. Sunt supărată şi furioasă. Sunt comentarii despre felul cum arăt, ceea ce nu are nimic de a face cu performanţele mele sportive. Sunt doar comentarii răutăcioase despre lucruri pe care nu le pot controla. Nu îmi pot schimba aspectul fizic”, spune Rebecca Adlington.

Nu este prima dată când sportiva recunoaşte că o supără comentariile legate de fizicul ei. În 2008, imediat după performaţa de la Jocurile Olimpice, un comediant englez a făcut remarci deplasate despre ea într-o emisiune TV a postului BBC.

Controversatul Frankie Boyle a spus atunci că Rebecca „seamănă cu cineva care se oglindeşte pe spatele unei linguri” şi că probabil e foarte „nebunatică” în pat, din moment ce are un iubit atrăgător.

Rebecca Adlington a făcut o plângere la BBC, care l-a sancţionat foarte blând pe prezentator.
Campioană olimpică, chinuită de comentariile răutăcioase: "E prea urâtă"
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter