5 secrete pentru ochi frumoşi

De Revista Unica, pe

Riduri, pungi, piele lăsată, laba gâştei – nu vor avea nicio şansă dacă pui în aplicare aceste reguli simple. Pentru un plan complet de bătaie a primelor semne ale îmbătrânirii, citeşte Unica de septembrie.
Acoperă-te. Caută ochelari de soare ce au protecţie UV şi alege cele mai mari rame, dacă vrei acoperire maximă. Însă dimineaţa, înainte să-i pui la ochi, aplică o cremă cu FPS minimum 30, cu cel puţin treizeci de minute înainte de a ieşi din casă.

Împrieteneşte-te cu antioxidanţii.
Zilnic, înainte să pleci spre job, aplică o cremă cu antioxidanţi, ce luptă împotriva radicalilor liberi dăunători, cauzaţi de soare şi poluare. Unii dintre cei mai buni sunt: ceaiul verde, vitamina C sau rodia.
Nu exagera. Rezistă tentaţiei de a aplica o cantitate mare de cremă de ochi noaptea. Excesul poate cauza mâncărimi a doua zi de dimineaţă şi poate determina şi mărirea pungilor de sub ochi.
Ascunde cearcănele ca o profesionistă. Foloseşte anticearcăne cremoase, din acelea care se găsesc fieîn tuburi pe care apeşi, fie în borcănele. Optează pentru o nuanţă gălbuie dacă cearcănele tale au un colorit albăstrui sau purpuriu; alege unul în nuanţa piersicii, dacă sunt maronii.
Foloseşte retinol, seara. Este ingredientul dovedit a stimula colagenul din piele şi a reduce ridurile. Caută creme sau serumuri ce se găsesc în tuburi de aluminiu sau în sticluţe opace – acestea conservă cel mai bine proprietăţile retinolului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter