6 lucruri uimitoare pe care le exprimi doar cu ochii

De Sandra S., pe

Întotdeauna poți descifra mai bine ce spune cel din fața ta dacă te uiți în ochii lui. Îi poți vedea bucuria sau tristețea cu care exprimă anumite idei. Ochii „spun” chiar mai multe de atât! Iată șase lucruri uimitoare pe care le exprimi doar cu ochii:
Când minți
Când nu știi dacă poți avea încredere în cineva, este de ajuns să te uiți în ochii lui. Dacă se uită în sus sau înspre stânga atunci când îți spun ceva, înseamnă că încearcă să construiască o imagine vizuală – ceva ce nu există în amintire – înseamnă că spun minciuni. Atunci când își amintesc lucruri care s-au petrecut cu adevărat, ochii se duc involuntar spre dreapta.
Când bei alcool
Culoarea ochilor tăi este un indicator care îți spune cât de bine… reziști la băutură. Un studiu din Georgia, Statele Unite, a determinat că persoanele cu ochii deschiși la culoare (albaștri, verzi, gri, căprui deschiși) rezistă mai bine la băutură decât cele cu culoarea ochilor închisă (căprui, negri).
Cel mai rapid mușchi din corp
Cel mai rapid mușchi din corpul tău este cel al pleoapei superioare. Un adult clipește în medie o dată la cinci secunde, ceea ce înseamnă că în medie și tu clipești în jur de 6,5 milioane de ori într-un singur an. Trebuie să clipești ca să păstrezi globul ocular umed, dar și ca să cureți și să elimini orice impurități ajung pe el.
Foto: Shutterstock
Citește continuarea articolului pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter