Melanie Griffith, topless la 62 ani. FOTO

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 iulie 2019, 15:02
Actrița Melanie Griffith (62 ani) se află zilele acestea într-o vacanță de lux în Ibiza, Spania, la bortul unui iaht, alături de câțiva prieteni. 

Așa cum era de așteptat, paparazzi îi urmăresc fiecare mișcare, iar pozele pe care le-au surprins recent, cu actrița la bustul gol, au devenit virale pe internet. La aproape 62 de ani, fosta soție a lui Antonio Banderas arată în continuare foarte bine, în ciuda urmelor lăsate de intervențiile estetice prin care a trecut de-a lungul anilor.

Melanie Griffith se află în vacanță cu un grup de prieteni și se distrează de minune, dacă e să ținem cont de fotografii.

Ea a fost imortalizată de paparazzi atât în timp ce înota, cât și în timpul unei ședințe de masaj, la bordul iahtului. Însă fotografiile care au atras cel mai mult atenția lumii, au fost cele în care vedeta își etalează sânii goi, fără nicio urmă de pudoare.

Vezi în galeria foto de mai sus fotografiile cu Melanie Griffith, topless la 62 ani!

Cine este Melanie Griffith

Melanie Griffith este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood. Rolul care a făcut-o celebră este cel din pelicula „Working Girl” (1988), unde a jucat alături de Harrison Ford și pentru care a primit premiul Globul de Aur.

Melanie Griffith a fost căsătorită de 4 ori până acum, cu 3 bărbați, ultimul ei mariaj – și cel mai lung, de altfel – fiind cu actorul Antonio Banderas, alături de care și-a petrecut 18 ani din viață.

Melanie Griffith are două fete – celebra actriță Dakota Johnson și o fiică din mariajul ei cu Antonio Banderas, Stella Banderas.

Foto – Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter