Margherita de la Clejani ar putea ajunge la dezintoxicare. Ar fi recunoscut că a consumat substanțe interzise

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 03 august 2020, 10:04

În urmă cu mai bine de două luni, Margherita din Clejani a provocat un accident în Capitală, conducând sub influența drogurilor. După efectuarea analizelor INML, s-a satabilit că Margherita consumase, înaintea producerii accidentului, substanțe interzise – un cocktail de droguri, printre care si cocaină și LSD.

Margherita ar fi recunoscut că s-a drogat și acum ar fi dispusă să se interneze la o clinică de dezintoxicare pentru a scăpa de închisoare.

Citeşte şi: Nu este Morticia, este Margherita de la Clejani. Cum a putut să iasă în public fiica Vioricăi de la Clejani

Anunțul a fost făcut chiar de apropiații artistei.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

“A recunoscut, însă, și de data aceasta a încercat să mintă, spunând că a consumat numai de două ori, Însă, amestecul de stupefiante pe care îl avea în sânge nu este al unui începător. Specialiștii spun că numai cineva al cărui organism este obișnuit cu drogurile de mult timp, ar fi putut suporta acel cocktail, care conținea și cocaină. Într-un final, a spus tot adevărul. Va ajunge, cu siguranță, la dezintoxicare. Probabil că avocatul a sfătuit-o să facă acest lucru, pentru ca judecătorul să fie mai indulgent. Dacă nu mergea ea din proprie inițiativă, oricum ar fi obligat-o instanța”, au spus surse din anturajul familiei de la Clejani, potrivit cancan.ro.

sursa foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter