Îl mai ții minte pe Dan Bălan, de la O-Zone? Nu o să crezi cum arată mama lui la 62 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 august 2020, 15:52

Dan Bălan este fondatorul trupei O-Zone, trupă care a fost extrem de îndrăgită în România la începutul noului mileniu. Însă și mama lui este faimoasă, ea moderând emisiunea „Tanti Ludmila Show” în Moldova.

Mama artistului are 62 de ani și este foarte apreciată în Republica Moldova, conform Libertatea. Ea nu se sfiește să se pozeze în ipostaze incendiare și să posteze fotografiile pe rețelele de socializare.

Pe Instagram, Ludmila Bălan are 18.000 de urmăritori, care nu ezită să îi comenteze vedetei la fotografii și să o felicite pentru felul în care arată la vârsta ei.

Femeia a mers la plajă, postând poze în costum de baie. Lumea a fost uimită de corpul tonifiat și bine definit pe care îl are vedeta.

„Cred în energia care se transmite, care face să se întâmple ceea ce vrei să se întâmple cu adevărat”, a povestit Ludmila pentru Viva!.

Ludmila a mai ținut să menioneze că pentru a te menține în formă la vârsta ei nu este suficient foar asta, ci și „să munceşti, să faci sport, să fii atentă la ce mănânci şi cum mănânci”. „Şi e o muncă destul de grea”, a zis ea. „E cam greu să te impui, dar am un stimul, pentru că toţi ai casei mă susţin”.

Foto: Hepta/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter