Halsey, primele imagini cu burtica de gravidă. A ieșit la picnic cu misteriosul ei iubit

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 februarie 2021, 17:35
Cântăreața Halsey (26 ani) și-a uimit fanii recent când a anunțat că este însărcinată cu noul ei iubit, cu care s-ar părea că începuse o relație în 2020.

Cine este iubitul lui Halsey și tatăl viitorului ei copil

Între timp s-a aflat că noul iubit al artistei este Alev Aydin (37 ani), scenarist, regizor și producător.

Conform revistei People, el și Halsey au vrut să păstreze discreția în ceea ce privește relația, drept pentru care nu s-au afișat împreună public până acum, dar s-ar părea că petreceau destul de mult timp împreună, ținând cont de faptul că artista și-a anulat toate concertele din cauza pandemiei.

Tot jurnaliștii de la People au aflat și că Alev Aydin și Halsey și-au făcut deja și tatuaje identice împreună, scriindu-și pe picioare cuvântul „seeds” („semințe/grăunțe”). Acum fanii cred că tatuajele au legătură cu bebelușul și că cei doi intenționează să facă mai mulți copii împreună.

Halsey, primele imagini cu burtica de gravidă. A ieșit la picnic cu iubitul

Zilele trecute, fotografii au surprins-o pe artistă la un picnic cu tatăl viitorului ei copil. Îmbrăcați în ținute lejere, cei doi au luat masa în parc, au stat la soare și s-au bucurat de momentele petrecute împreună.

Burtica artistei este deja foarte vizibilă și, cu toate că nu a dat niciun detaliu legat de sarcină, s-ar părea că Halsey este deja în trimestrul al doilea. Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește gratuit Unica de februarie 2021! O găsești aici!

Artista a pierdut o sarcină în urmă cu 6 ani și a suferit de endometrioză

Într-un interviu mai vechi, Halsey a mărturisit că a mai fost însărcinată pe când avea doar 20 de ani, însă a pierdut acea sarcină chiar pe scenă, în timpul unui concert.

Cu toate că la momentul respectiv nu știa, ulterior a aflat că suferă de endometrioză și s-a operat pentru a-și rezolva această problemă de sănătate. Cântăreața spune că și-a dorit dintotdeauna copii, drept pentru care și-a înghețat și ovulele, speriată fiind că afecțiunea nu îi va permite să devină mamă.

„Să mă asigur că am o rezervă este un lucru important pentru mine și sunt norocoasă să am această oportunitate. Trebuie să de mine și de fertilitatea mea”, spunea cântăreața, pentru Teen Vogue, în urmă cu câțiva ani.

Foto – profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter