Fetița care a șocat lumea medicală – plânge cu lacrimi de sânge

De Unica.ro, pe
Micuța Ahana Afza (3 ani) din India a șocat medicii din întreaga lume cu boala ei rară. Fetița plânge cu lacrimi de sânge și nimeni nu își poate da seama din ce cauză se întâmplă asta.

Părinții Ahanei Afza sunt disperați. Fetița lor de doar 3 ani suferă de o boală rară, dar nu are încă un diagnostic concret.

Povestea Ahanei Afza, fetița care plânge cu lacrimi de sânge și nimeni nu știe de ce

La vârsta de un an, fetița a avut pneumonie și tot atunci i-a curs pentru prima oară sânge din nas. Păriții s-au speriat, așa cum era de așteptat, dar medicii le-au spus atunci că nu este chiar atât de grav, având în vedere diagnosticul ei. Sângerarea i-a trecut, la fel și pneumonia, și viața lor a revenit la normal.

Cea mai misterioasă boală din lume

Anul acesta însă, părinții copilei au fost îngroziți când au văzut că Ahana a început să sângereze din nou, de data aceasta din urechi, nas, gură și ochi. Fetița plânge cu lacrimi de sânge aproape în fiecare zi, are dureri mari de cap și uneori transpiră sânge.

Părinții fetei, Nazima (28 ani) și Mohammed (33 ani) și-au cheltuit toți banii mergând la cât mai mulți medici pentru a putea afla ce se întâmplă cu copilul lor. Chiar dacă încă nu au un diagnostic concret, unii specialiști cred că fetița ar putea suferi de hematidroză, o boală chinuitoare, despre care se știu foarte puține lucruri și despre care se spune că ar fi cea mai rară și misterioasă afecțiune din lume.

Vezi fotografii cu fetița în galeria foto de mai sus. Atenție – Imaginile sunt șocante!

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter