Cele mai ciudate ținute la American Music Awards 2018

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 10 octombrie 2018, 12:48
Gala American Music Awards este întotdeauna ocazia perfectă pentru ca celebritățile să fie mai îndrăznețe și inventive în ceea ce privește alegerea garderobei. Dar unele dintre ele ajuns să poarte ținute cel puțin bizare. Vezi care sunt cele mai ciudate ținute de la AMA 2018.

Cele mai ciudate ținute la AMA 2018

Cea care se află în capul listei este cântăreața Poppy care a reușit să șocheze întreaga lume. Ea putea fi cu ușurință comparată cu canibalul Hannibel Lecter.

Rochia roz, ce părea făcută din bule de săpun a fost accesorizată cu o mască neagră care i-a acoprit gura și nasul. Ea a mers chiar mai departe și a adăugat ținutei un dres negru și o pereche de stiletto.

Nici Tyra Banks nu a stat prea bine la acest capitol. Celebra actriță a părut mai degrabă că s-a deghizat într-un pirat (unul sexy, într-adevăr), gata pentru o petrecere cu costume.

Rapperul Post Malone se află și el pe lista celor mai prost îmbrăcate vedete ale serii. El a ales să poarte un costum albastru deschis, cu șerpi imprimați, la care a adăugat o pereche de ghete argintii, strălucitoare. A reușit totuși să amintească de era disco.

Cântăreața Halsey a venit însoțită la eveniment de iubitul ei, G-Eazy. Dar acest lucru nu a reușit să îndepărteze privirile aruncate asupra ținutei ei. Artista a ales să își facă apariția într-o rochie în stil gotic, decupată în față și cu o trenă lungă.

Vezi în GALERIA FOTO care au fost cele mai ciudate ținute la gala American Music Awards 2018.

Citește și: Cele mai frumoase ținute la American Music Awards 2018

Citește și: Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter