Carmen Brumă – 5 ținute casual

De Irina Hartia, pe
De fiecare dată când o întâlnesc, Carmen e plină de energie și arată de milioane! De data aceasta am provocat-o să iasă din sala (și hainele) de antrenament și să pozeze în ținute casual, de zi cu zi. (Foto: Alex Roșieanu/UNICA)

Ședința foto a fost programată într-o zi de vineri, așa că orașul era ușor cam aglome-rat pentru un shooting de streetstyle, însă am reușit să ne strecurăm printre mașini și să ne descurcăm. După machiaj și păr, a urmat alegerea ținutelor – colorate, comode, mult denim și pe alocuri o pereche de sandale cu toc comod. „De cele mai multe ori ajung să fac shopping la ședințele foto. Nu am foarte mult timp la dispoziție pentru asta, așa că mă bucur din plin de piesele aduse de stiliști. Plus că am de unde alege!“ Și așa a și făcut! Am încheiat ședința foto cu o sesiune de shopping.

După cum era de așteptat, Carmen e adepta ținutelor comode, în care să se poată mișca în voie. „Sunt mereu în mișcare, fie că plec de la o filmare, stau cu Vlăduț sau merg spre antrenament“, motiv pentru care de cele mai multe ori alege piese din denim, pe care le poartă cu un T-shirt sau o cămașă relaxată. Încălțămintea trebuie să fie la fel de comodă, însă sunt și excepții, situațiile în care preferă o pereche de sandale cu toc, care să sublinieze linia piciorului.

Ce nu ar purta niciodată? „Papucii fără toc! Îi urăsc (râde)! Nu îmi plac deloc!“

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter